上一頁下一頁
發新話題

九龍城泰式阿美同男角道按摩

收藏  |  訂閱
130  66.0k

回覆 90# ◎MING◎ 的帖子

全中,第一次去差d搵唔到,個招牌掛得高得滯。

引用:
原帖由 hkarx 於 2023-9-7 13:17 發表 查看引用來源
全中,第一次去差d搵唔到,個招牌掛得高得滯。
我上次都係睇到6台咁岩上廣告就去試左 都按得唔錯 我個次有增值 但就貴左d我感覺 我推油90min330 增值300 試一次就冇所謂

引用:
原帖由 leglover 於 2023-9-4 21:40 發表 查看引用來源

今日路過呢間好似唔見咗個招牌,唔通無咗?
早幾日經過 的確係唔見左個招牌 好少有招牌都拆埋

之後去左好耐未去過既長樓梯 , 冇見到太子女之類既人物 可能轉左手

光豬推油, 中老泰幫我按, 冇乜力水 係成日都"hi 下 high 下d 袋底 蛋咁 ... 最後又係冇問增值 乜都冇
感覺係按完同冇按 冇乜分別 真係唔洗再去

回覆 93# Piropiro 的帖子

現在九龍城,要有鹹趣花生的話,一定 推油似搽牛油。
唔係就老正,心無雜念。痛到細佬都唔想起頭!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-8-5 19:37 發表 查看引用來源
可以,彩虹道,咖啡店舊人所開,細住宅格局,3房都吾細,竟然有泰按摩服着,7分褲,泰姐姐按摩有力有拉筋動作,都幾舒服訓着佐,價格跟足咖啡店分類,90分鐘$320 ...
沖涼要出公海?

引用:
原帖由 Piropiro 於 2023-9-7 19:35 發表 查看引用來源

早幾日經過 的確係唔見左個招牌 好少有招牌都拆埋

之後去左好耐未去過既長樓梯 , 冇見到太子女之類既人物 可能轉左手

光豬推油, 中老泰幫我按, 冇乜力水 係成日都"hi 下 high 下d 袋底 蛋咁 ... 最後又係冇問增法值  ...
上星期去長樓梯對面,下午時份爆到無師傅,要等,唔通比人掃咗?今個星期去了以前幫襯開嗰間,以前係舊機場路,搬了新舖新淨了,一個算後生,貼身上衣和短褲,有前有後,走肥,MCOT, 按得幾好,夠力,以前在柬埔寨做過,可以簡單普通話溝通,按到下半場,隔离牀走了,獨佔一間房,轉身食花生,小兄弟又唔聽話,比佢見到,佢就用普通話説「他需要按摩,等一下」。原來佢都係30歲,樣就好一般,身材算係中上貨式,最緊要走肥!

引用:
原帖由 leglover 於 2023-9-8 10:00 發表 查看引用來源

上星期去長樓梯對面,下午時份爆到無師傅,要等,唔通比人掃咗?今個星期去了以前幫襯開嗰間,以前係舊機場路,搬了新舖新淨了,一個算後生,貼身上衣和短褲,有前有後,走肥,MCOT, 按得幾好,夠力,以前在柬埔寨做過,可以簡單普通話溝通,按到 ...
你呢間新鋪係邊? 都係長樓梯對面另一間?

引用:
原帖由 Piropiro 於 2023-9-8 10:56 發表 查看引用來源
你呢間新鋪係邊? 都係長樓梯對面另一間?
不是呀,在衙門道。提一提,幫我按嗰個做埋今個星期要回祖家,我上次臨走前見到其他師傅,一位大年紀,一位較後生,但衣著普通,呢間舖一直到係正按,要碰運氣。

回覆 98# leglover 的帖子

請問ching係圍道/塱道?

今日終於有時間去彩虹道試試,今日有啲骨運,分配了大波技C,估唔到又幾揼得,有點驚喜,下次再試其他技C。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆