上一頁下一頁
發新話題

九龍城泰式阿美同男角道按摩

收藏  |  訂閱
130  66.0k

引用:
原帖由 leglover 於 2023-9-8 10:00 發表 查看引用來源

上星期去長樓梯對面,下午時份爆到無師傅,要等,唔通比人掃咗?今個星期去了以前幫襯開嗰間,以前係舊機場路,搬了新舖新淨了,一個算後生,貼身上衣和短褲,有前有後,走肥,MCOT, 按得幾好,夠力,以前在柬埔寨做過,可以簡單普通話溝通,按到 ...
請問增值要幾錢?

引用:
原帖由 歐偉倫7 於 2023-9-8 04:46 發表 查看引用來源
沖涼要出公海?
係,格局偏細

引用:
原帖由 hkarx 於 2023-9-9 17:45 發表 查看引用來源
今日終於有時間去彩虹道試試,今日有啲骨運,分配了大波技C,估唔到又幾揼得,有點驚喜,下次再試其他技C。
3個技C都高大

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2023-9-7 14:40 發表 查看引用來源
我上次都係睇到6台咁岩上廣告就去試左 都按得唔錯 我個次有增值 但就貴左d我感覺 我推油90min330 增值300 試一次就冇所謂
630真係好貴

回覆 103# lwan3388 的帖子

我眼見有個瘦低,相頭唔錯,可能換咗班了

引用:
原帖由 bkklover 於 2023-9-9 18:03 發表 查看引用來源

請問增值要幾錢?
200, 但不一定有增值,看運氣。

引用:
原帖由 leglover 於 2023-9-10 10:12 發表 查看引用來源

200, 但不一定有增值,看運氣。
收倒,謝謝你

引用:
原帖由 leglover 於 2023-9-8 13:55 發表 查看引用來源
不是呀,在衙門道。提一提,幫我按嗰個做埋今個星期要回祖家,我上次臨走前見到其他師傅,一位大年紀,一位較後生,但衣著普通,呢間舖一直到係正按,要碰運氣。 ...
Oh 原來如此, 因為之前都遇到個泰技師 唔識廣東話但識普通話, 果個係正骨呢

引用:
原帖由 hkarx 於 2023-9-10 10:02 發表 查看引用來源
我眼見有個瘦低,相頭唔錯,可能換咗班了
冇錯換了人,星期日上去幫我按果個,仲要係第1日到香港,完全吾識香港按摩流程,按摩牀都吾識安排,仲要收$先按,即時揾阿美溝通,教下佢,

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-9-12 00:25 發表 查看引用來源
冇錯換了人,星期日上去幫我按果個,仲要係第1日到香港,完全吾識香港按摩流程,按摩牀都吾識安排,仲要收$先按,即時揾阿美溝通,教下佢,
師兄 想問下路線既話點樣去方便d?地點好似唔多就腳 黃大仙地鐵站行過去都好似幾遠下🤔🤔題外問問師兄有萬里望或者增值嗎?🙏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆