上一頁下一頁
發新話題

九龍城泰式阿美同男角道按摩

收藏  |  訂閱
130  66.0k

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2023-9-30 10:40 發表 查看引用來源
琴晚青山道食完飯 近近地就上左順豐隔離個間試下 大住宅隔局 4房個廁所幾靚 本身都諗住當正骨揼 黎左個瘦底泰中 揼得算幾好真係 踩背踩腳推油都做足 轉身按完前面大腿有問要唔要出火 問佢話加一百就出埋 慢慢推唔急 ...
師兄呢個似抵玩喎
求資料,thanks.

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2023-9-30 10:40 發表 查看引用來源
琴晚青山道食完飯 近近地就上左順豐隔離個間試下 大住宅隔局 4房個廁所幾靚 本身都諗住當正骨揼 黎左個瘦底泰中 揼得算幾好真係 踩背踩腳推油都做足 轉身按完前面大腿有問要唔要出火 問佢話加一百就出埋 慢慢推唔急 ...
有冇得搜身?

引用:
原帖由 eg9523 於 2023-9-30 11:31 發表 查看引用來源

師兄呢個似抵玩喎
求資料,thanks.
就青山道順豐隔離 樓下樓梯口好似有貼紙 燈牌都有

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2023-9-30 11:40 發表 查看引用來源
有冇得搜身?
我自己就輕輕渣下 要服預同後生就未必岩 求揼得好為求一泄既都可以試下 揼就真係幾好既

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2023-9-30 16:57 發表 查看引用來源
我自己就輕輕渣下 要服預同後生就未必岩 求揼得好為求一泄既都可以試下 揼就真係幾好既
謝謝師兄資料
係咪近寶血個面?

引用:
原帖由 uji_lover 於 2023-10-2 14:10 發表 查看引用來源

謝謝師兄資料
係咪近寶血個面?
係 寶血行後小小 就順豐隔離

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2023-10-2 14:12 發表 查看引用來源
係 寶血行後小小 就順豐隔離
唔該晒你呀

回覆 127# uji_lover 的帖子

呢間由元州 16 搬過黎, 以前帖有題過!
6 台廣告相就是老闆 '亞雪"!

另元州 20 'Julia' 揼都可以, 年紀當然唔細,
剛放完長假, 今天出返廣告!

90 分鐘連出火, 400 有找!
手多另加 $100!

引用:
原帖由 klam 於 2023-10-3 12:36 發表 查看引用來源
呢間由元州 16 搬過黎, 以前帖有題過!
6 台廣告相就是老闆 '亞雪"!

另元州 20 'Julia' 揼都可以, 年紀當然唔細,
剛放完長假, 今天出返廣告!

90 分鐘連出火, 400 有找!
手多另加 $100! ...
收到晒 搵日試下先 謝謝師兄

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-8-5 19:37 發表 查看引用來源
可以,彩虹道,咖啡店舊人所開,細住宅格局,3房都吾細,竟然有泰按摩服着,7分褲,泰姐姐按摩有力有拉筋動作,都幾舒服訓着佐,價格跟足咖啡店分類,90分鐘$320 ...
剛試左,技師瘦底中女美容骨,全程老正,之前coffee shop按摩都唔會點差,好耐冇試過泰骨唔叫我增值。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆