上一頁下一頁
發新話題

九龍城泰式阿美同男角道按摩

收藏  |  訂閱
130  66.0k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-8-5 19:37 發表 查看引用來源
可以,彩虹道,咖啡店舊人所開,細住宅格局,3房都吾細,竟然有泰按摩服着,7分褲,泰姐姐按摩有力有拉筋動作,都幾舒服訓着佐,價格跟足咖啡店分類,90分鐘$320 ...
Ivan 兄, 請pm 我

引用:
原帖由 bkklover 於 2023-9-3 20:04 發表 查看引用來源
試左九龍城Rose massage, 衛生差,女唔識按,增值就樣樣唔得,大千期唔好去
多謝 師兄提點 ,
近排都係去 重金屬舊址
So far 都按得唔錯 , 去左兩次 一次有增值 一次冇
而且普遍技師都係算後生/ 輕中泰

試左旺角國祥,環境衛生ok,感覺比南角道舒服,後生/輕中泰,技師唔多。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-7-19 21:46 發表 查看引用來源
舊地重遊,去佐長樓梯附近,對我來講算新地址,有招牌單位新淨,按佐9o分鍾冇紙褲着,泰囡囡算後生不過吾靚,廣東計OK,功夫不過不失,冇打算增值,所以細佬叫佢訓教,有D驚喜幫我按前列線有10分鍾以上,舒服,算賬90分鍾$350,比多幾草當貼士 ...
今日路過呢間好似唔見咗個招牌,唔通無咗?

引用:
原帖由 mace 於 2023-9-4 20:06 發表 查看引用來源
試左旺角國祥,環境衛生ok,感覺比南角道舒服,後生/輕中泰,技師唔多。
旺角國祥邊處?我去開旺角泰龍,地方細,布簾牀,要預約,不過泰姐姐有番功力咁上下水準,泰式拉筋啱我,

早幾晚都有去重金屬推油,光豬推油。
無問過vas,後生短髮泰按,識講廣東話,非常老正無hea按。
美中不足係無萬里望花生。

引用:
原帖由 aeonho 於 2023-9-5 03:54 發表 查看引用來源
早幾晚都有去重金屬推油,光豬推油。
無問過vas,後生短髮泰按,識講廣東話,非常老正無hea按。
美中不足係無萬里望花生。
呢個我都有比佢按過,的確係全老正, 但又按得幾好, 好足力

呢度有另外一個長髮既 按既手法同佢一樣 但冇按得咁好 (可能係同一個師父)  
佢就有增值服務 , 手法都幾好 唔會死chok ..又有刺激下袋底 整體感覺都ok

昨天收工路過深水埗,喺6網睇下附近有冇泰按,SSP 出口試咗新店,環境唔錯,乾淨企理,技C識按,冇揸流灘。

回覆 85# lwan3388 的帖子

國祥大厦2/F,6台有廣告。

引用:
原帖由 hkarx 於 2023-9-6 11:17 發表 查看引用來源
昨天收工路過深水埗,喺6網睇下附近有冇泰按,SSP 出口試咗新店,環境唔錯,乾淨企理,技C識按,冇揸流灘。
師兄想問下邊間?大家樂對住個間?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆