九龍城泰式阿美同男角道按摩

收藏  |  訂閱
5  66.0k

回覆 2# 我快樂起G 的帖子

已開始不再本地化啦! 九龍城已見外援回歸。

回覆 44# bkklover 的帖子

依家外援全面回歸,很多泰按有後生女,以往只做正骨的場,現在也會撞到手法進取的後生女,昨天去了一間,比條女R pat pat R 到打冷震,臨近轉身可能她有客,頂,换咗條中女,不過手法都幾進取。不要PM 我啦,這問泰按每次去都唔同女,我有嘗試找以前按過的女最後也找不到,大家碰運氣啦!

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-7-19 21:46 發表 查看引用來源
舊地重遊,去佐長樓梯附近,對我來講算新地址,有招牌單位新淨,按佐9o分鍾冇紙褲着,泰囡囡算後生不過吾靚,廣東計OK,功夫不過不失,冇打算增值,所以細佬叫佢訓教,有D驚喜幫我按前列線有10分鍾以上,舒服,算賬90分鍾$350,比多幾草當貼士 ...
今日路過呢間好似唔見咗個招牌,唔通無咗?

引用:
原帖由 Piropiro 於 2023-9-7 19:35 發表 查看引用來源

早幾日經過 的確係唔見左個招牌 好少有招牌都拆埋

之後去左好耐未去過既長樓梯 , 冇見到太子女之類既人物 可能轉左手

光豬推油, 中老泰幫我按, 冇乜力水 係成日都"hi 下 high 下d 袋底 蛋咁 ... 最後又係冇問增法值  ...
上星期去長樓梯對面,下午時份爆到無師傅,要等,唔通比人掃咗?今個星期去了以前幫襯開嗰間,以前係舊機場路,搬了新舖新淨了,一個算後生,貼身上衣和短褲,有前有後,走肥,MCOT, 按得幾好,夠力,以前在柬埔寨做過,可以簡單普通話溝通,按到下半場,隔离牀走了,獨佔一間房,轉身食花生,小兄弟又唔聽話,比佢見到,佢就用普通話説「他需要按摩,等一下」。原來佢都係30歲,樣就好一般,身材算係中上貨式,最緊要走肥!

引用:
原帖由 Piropiro 於 2023-9-8 10:56 發表 查看引用來源
你呢間新鋪係邊? 都係長樓梯對面另一間?
不是呀,在衙門道。提一提,幫我按嗰個做埋今個星期要回祖家,我上次臨走前見到其他師傅,一位大年紀,一位較後生,但衣著普通,呢間舖一直到係正按,要碰運氣。

引用:
原帖由 bkklover 於 2023-9-9 18:03 發表 查看引用來源

請問增值要幾錢?
200, 但不一定有增值,看運氣。

前往最後回覆