九龍城泰式阿美同男角道按摩

收藏  |  訂閱
9  66.1k

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-8-5 19:37 發表 查看引用來源
可以,彩虹道,咖啡店舊人所開,細住宅格局,3房都吾細,竟然有泰按摩服着,7分褲,泰姐姐按摩有力有拉筋動作,都幾舒服訓着佐,價格跟足咖啡店分類,90分鐘$320 ...
師兄 想問下係咪中銀隔離個度?原來係舊太西人開既🤗🤗我都有個算舊相好既同我講去左個度 佢話唔知係話佢個fd開既定係有fd係度做🫡🫡不過覺得地點未算太方便所以仲未去😫😫

引用:
原帖由 newbc 於 2023-8-6 14:22 發表 查看引用來源
師兄彩虹道近邊頭?有冇招牌?
6台有廣告 中銀隔離

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-8-5 19:37 發表 查看引用來源
可以,彩虹道,咖啡店舊人所開,細住宅格局,3房都吾細,竟然有泰按摩服着,7分褲,泰姐姐按摩有力有拉筋動作,都幾舒服訓着佐,價格跟足咖啡店分類,90分鐘$320 ...
師兄個日按左邊個

引用:
原帖由 hkarx 於 2023-9-6 11:17 發表 查看引用來源
昨天收工路過深水埗,喺6網睇下附近有冇泰按,SSP 出口試咗新店,環境唔錯,乾淨企理,技C識按,冇揸流灘。
師兄想問下邊間?大家樂對住個間?

引用:
原帖由 hkarx 於 2023-9-7 13:17 發表 查看引用來源
全中,第一次去差d搵唔到,個招牌掛得高得滯。
我上次都係睇到6台咁岩上廣告就去試左 都按得唔錯 我個次有增值 但就貴左d我感覺 我推油90min330 增值300 試一次就冇所謂

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-9-12 00:25 發表 查看引用來源
冇錯換了人,星期日上去幫我按果個,仲要係第1日到香港,完全吾識香港按摩流程,按摩牀都吾識安排,仲要收$先按,即時揾阿美溝通,教下佢,
師兄 想問下路線既話點樣去方便d?地點好似唔多就腳 黃大仙地鐵站行過去都好似幾遠下🤔🤔題外問問師兄有萬里望或者增值嗎?🙏

琴晚青山道食完飯 近近地就上左順豐隔離個間試下 大住宅隔局 4房個廁所幾靚 本身都諗住當正骨揼 黎左個瘦底泰中 揼得算幾好真係 踩背踩腳推油都做足 轉身按完前面大腿有問要唔要出火 問佢話加一百就出埋 慢慢推唔急住出 順利升空 90min 350+100 性價比都算高 後生就冇架啦 求揼就可以去試下

引用:
原帖由 eg9523 於 2023-9-30 11:31 發表 查看引用來源

師兄呢個似抵玩喎
求資料,thanks.
就青山道順豐隔離 樓下樓梯口好似有貼紙 燈牌都有

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2023-9-30 11:40 發表 查看引用來源
有冇得搜身?
我自己就輕輕渣下 要服預同後生就未必岩 求揼得好為求一泄既都可以試下 揼就真係幾好既

引用:
原帖由 uji_lover 於 2023-10-2 14:10 發表 查看引用來源

謝謝師兄資料
係咪近寶血個面?
係 寶血行後小小 就順豐隔離

前往最後回覆