新正頭 大家開左年未?分享下

收藏  |  訂閱
22  23.6k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-30 14:08 發表 查看引用來源

梳化mode 可以接受, 仲企得穩
喺梳化度做?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 13:16 發表 查看引用來源

絕大多數
好耐之前已經唔中意o係床上面做
因為中意即興嘛, 而張床我o既習慣係只有沖完沖著住訓覺果一套衫先會坐上去, 就連日頭基本都唔會坐上床
同埋我果張本來就係 L 字型, 用o黎做床都得
搞o野各種 ...
蛇蛇果然識玩!喺廳唔怕比人見到?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 13:31 發表 查看引用來源

冇聽過窗簾呢樣o野? 同埋我又唔係刻意o係窗邊做俾人睇, 你偷睇你用望遠鏡果d 係你o既事, 責任唔o係我身上
咁又係!😬
不過冇試過喺窗邊做咩?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 13:51 發表 查看引用來源

咁要講o既話, 其實全屋每一個角落都做過o既
睡房入面都仲有張細梳化仔, 旁邊就係窗, 果個方向望出去就係海唔會有其他人見到
梳化仔o係角落頭, 右邊係望海o既玻璃窗左邊係一塊鏡, 都會o係果度搞o野但更多時候係 ...
點解要喺果度練打pat pat?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 14:25 發表 查看引用來源

自我檢討囉! 好似d 人對住塊鏡練習演講一樣道理
我地做奴呢一行o既, 必須要發自內心好樂意咁捱打, 受鞭果陣望住塊鏡就係為o左要睇到自己d 反應
過程之中盡量努力咁保持微笑, 面部表情唔好太猙獰 再唔好受都 ...
呢個係你提議定佢?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 14:47 發表 查看引用來源

今次的確係佢有諗頭啦, 概念係老公提出o既, 不過係傾閒計果時講 (呢d o野我一定會記到實 )
到真係要搞果陣都係我再提醒返佢不如入房對住塊鏡先打我
佢好用心o架 之前一路都係背住佢, 但佢都feel 到同樣力度 ...
而家仲有不時再訓練下?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 15:07 發表 查看引用來源

一直都有, 只係望住塊鏡呢樣o野最近先開始
仲有呀, 佢呢排打我狠o左好多! 拍得住以前個sp, 可能之前d 小動作開始見效 佢知我好渴望咁樣
訓練都係週末開始, 即係今日, 而且又改o左制, 手+腳+patpat 分別o係星 ...
咁重手?😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-6 07:23 發表 查看引用來源

No pain no gain 呀
咁識享受!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-6 08:00 發表 查看引用來源

係提供享受!
咁你都享受架嘛!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-6 09:03 發表 查看引用來源

我享受係之後o既事
打得重手, 即係非常非常o既痛啦, 對於佢呢種 S 而言, 興奮地方係在乎比如打手板咁講,
幾籐之後痛到死吓死吓, 縮開係人之常情尤其是被打o既人望住籐條&自己被打o既地方...
令S 興趣o既係個 M女 ...
欲拒還迎,師姐好識玩呀!😉

前往最後回覆