上一頁下一頁
發新話題

新正頭 大家開左年未?分享下

收藏  |  訂閱
104  23.4k

引用:
原帖由 碧咸佬 於 2023-1-24 10:28 發表 查看引用來源
我年卅十晚做左埋年q到初四先開隻婆佢年💪
不過隻婆年初三去拜年已經比佢契家佬開波,佢契家佬係跌打功夫佬,隻婆唔講以為我唔知,點知功夫佬向我示威爆左💣
功夫佬d三腳貓功夫,原來是用係屌西度,乜乜螳螂拳,乜乜劈掛拳我唔識,一拳塞入隻開年西度我就知👊

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-1-28 07:18 發表 查看引用來源
我年卅十晚做左埋年q到初四先開隻婆佢年💪
不過隻婆年初三去拜年已經比佢契家佬開波,佢契家佬係跌打功夫佬,隻婆唔講以為我唔知,點知功夫佬向我示威爆左💣
功夫佬d三腳貓功夫,原來是用係屌西度,乜乜螳螂拳,乜乜劈掛拳我唔識 ...
電影界果d功夫佬成日話食好多女,我信左九成🤔

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-1-28 07:22 發表 查看引用來源
電影界果d功夫佬成日話食好多女,我信左九成🤔
莫非倫爺想去學功夫增強自己實力 ? 穿 拋 掛 捎 插 .... 指 揸 揼 搖 上  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-28 10:06 發表 查看引用來源

莫非倫爺想去學功夫增強自己實力 ? 穿 拋 掛 捎 插 .... 指 揸 揼 搖 上  
幾十歲學乜都唔掂,乜嘢係穿抛插小弟唔識,狗公插就知🤭

??????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-1-28 14:13 發表 查看引用來源

學床上功夫,含吹舐啜磨擰揈。
呢啲獨門功夫好似係娥媚派全女班學嘅.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-1-29 07:42 發表 查看引用來源

呢啲獨門功夫好似係娥媚派全女班學嘅.
女弟子當然好 ,但千其唔好揰到掌門師太。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-1-29 10:41 發表 查看引用來源

女弟子當然好 ,但千其唔好揰到掌門師太。
師太係吸精神功.

梗係開o左 年初三必做o既事! 年三十晚收爐, 頭兩日忙拜年 + 禁慾, 專登陪養一下情緒同埋儲吓佢d 彈藥,
初三放假o係屋企休息咩人都唔駛見, 由朝到晚為所欲為囉

破例一次唔要早起做晨操, 訓到自然醒大家都精力充沛, 食個靚早餐,
用心咁樣啜爆老公俾佢口爆, 谷o左幾日佢射得最舒服, 精液最多最濃俾我滿嘴而歸
午飯skip 左佢用大家都中意o既零食小食代替, 最休閒咁樣hea 住過,
叫得做開年一定要俾佢打返鑊甘, 籐條晨早拎晒出o黎, 聽晒老公話佢想幾時用刑馬上一聲 "知道!" 就拎轉身趴低接受
寓意係我係佢o既人, 身體屬於佢, 想幾時用點樣用, 作為佢老婆o既我必定順從配合,
為o左老公o既快樂我願意犧牲捨棄自己o既快樂等等
老公話要攞個意頭喎 屁股38, 腳板每邊28, 手掌每邊18
下午茶時段左右完成, 佢狀態返番晒o黎, 俾佢肛交o左一次
開年嘛, 下午的確係比較痛苦, 但係for good purpose 愈難受愈表達到我有幾愛佢

晚飯食埋之前親戚俾o既年糕蘿白糕, 已經受過鞭所以可以飲吓酒
之後落街散個步返o黎hea 吓抖吓, 睇電視果陣o係廳再搞o左一次 -- 4個高高

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-30 13:36 發表 查看引用來源
梗係開o左 年初三必做o既事! 年三十晚收爐, 頭兩日忙拜年 + 禁慾, 專登陪養一下情緒同埋儲吓佢d 彈藥,
初三放假o係屋企休息咩人都唔駛見, 由朝到晚為所欲為囉

破例一次唔要早起做晨操, 訓到自然醒大家都 ...
有冇腳軟?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆