上一頁下一頁
發新話題

新正頭 大家開左年未?分享下

收藏  |  訂閱
104  23.4k

引用:
原帖由 小福星 於 2023-1-30 13:41 發表 查看引用來源
有冇腳軟?
梳化mode 可以接受, 仲企得穩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-30 14:08 發表 查看引用來源

梳化mode 可以接受, 仲企得穩
喺梳化度做?

回覆 39# 蛇貴妃 的帖子

Wow⋯師姐⋯精彩嘅年初三呀😍😍😍

引用:
原帖由 碧咸佬 於 2023-1-24 10:28 發表 查看引用來源
趁女友屋企人去咗旅行,去咗佢屋企由初一玩到初五,仲氹咗女友叫埋佢個fd一齊玩3p,初初以為氹佢兩個一齊同我玩3p好難,點知都好容易,好Q正! 遲D分享細節。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-1-30 15:28 發表 查看引用來源

趁女友屋企人去咗旅行,去咗佢屋企由初一玩到初五,仲氹咗女友叫埋佢個fd一齊玩3p,初初以為氹佢兩個一齊同我玩3p好難,點知都好容易,好Q正! 遲D分享細節。 ...
由初一玩到初五, 仲氹咗女友叫埋佢個fd一齊玩3p, 師兄出關時有冇瘦到面都凹哂.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-1-30 13:36 發表 查看引用來源
梗係開o左 年初三必做o既事! 年三十晚收爐, 頭兩日忙拜年 + 禁慾, 專登陪養一下情緒同埋儲吓佢d 彈藥,
初三放假o係屋企休息咩人都唔駛見, 由朝到晚為所欲為囉

破例一次唔要早起做晨操, 訓到自然醒大家都 ...
見到師姐就知絕無冷場

回主題
早兩日開左年

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-30 14:10 發表 查看引用來源
喺梳化度做?
絕大多數
好耐之前已經唔中意o係床上面做
因為中意即興嘛, 而張床我o既習慣係只有沖完沖著住訓覺果一套衫先會坐上去, 就連日頭基本都唔會坐上床
同埋我果張本來就係 L 字型, 用o黎做床都得
搞o野各種唔同o既體位, 唔用o既姿勢俾老公鞭打, 梳化都可以滿足需要, 根本唔駛去床上

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 13:16 發表 查看引用來源

絕大多數
好耐之前已經唔中意o係床上面做
因為中意即興嘛, 而張床我o既習慣係只有沖完沖著住訓覺果一套衫先會坐上去, 就連日頭基本都唔會坐上床
同埋我果張本來就係 L 字型, 用o黎做床都得
搞o野各種 ...
蛇蛇果然識玩!喺廳唔怕比人見到?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 13:19 發表 查看引用來源
蛇蛇果然識玩!喺廳唔怕比人見到?😉
冇聽過窗簾呢樣o野? 同埋我又唔係刻意o係窗邊做俾人睇, 你偷睇你用望遠鏡果d 係你o既事, 責任唔o係我身上

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 13:31 發表 查看引用來源

冇聽過窗簾呢樣o野? 同埋我又唔係刻意o係窗邊做俾人睇, 你偷睇你用望遠鏡果d 係你o既事, 責任唔o係我身上
咁又係!😬
不過冇試過喺窗邊做咩?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆