上一頁下一頁
發新話題

新正頭 大家開左年未?分享下

收藏  |  訂閱
104  23.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 13:36 發表 查看引用來源
咁又係!😬
不過冇試過喺窗邊做咩?😉
咁要講o既話, 其實全屋每一個角落都做過o既
睡房入面都仲有張細梳化仔, 旁邊就係窗, 果個方向望出去就係海唔會有其他人見到
梳化仔o係角落頭, 右邊係望海o既玻璃窗左邊係一塊鏡, 都會o係果度搞o野但更多時候係打patpat 練習用o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 13:51 發表 查看引用來源

咁要講o既話, 其實全屋每一個角落都做過o既
睡房入面都仲有張細梳化仔, 旁邊就係窗, 果個方向望出去就係海唔會有其他人見到
梳化仔o係角落頭, 右邊係望海o既玻璃窗左邊係一塊鏡, 都會o係果度搞o野但更多時候係 ...
點解要喺果度練打pat pat?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 13:52 發表 查看引用來源
點解要喺果度練打pat pat?
自我檢討囉! 好似d 人對住塊鏡練習演講一樣道理
我地做奴呢一行o既, 必須要發自內心好樂意咁捱打, 受鞭果陣望住塊鏡就係為o左要睇到自己d 反應
過程之中盡量努力咁保持微笑, 面部表情唔好太猙獰 再唔好受都要扮享受

練習項目唔只係打patpat 既, 亦會打腳板, 腳板只係打得安心因為比patpat 更唔容易受損, 但果種痛其實更難忍囉!

另外都會請老公坐o係果度俾我含, 我跪前面果陣亦都可以照到鏡,
口爆果陣感覺好淫賤o架, 好似睇緊自己拍o既咸片咁 亦可以睇到自己幫人含果陣 vs 網上睇到果d 有咩分別, 有咩可以改進

總之老公都叫果個位做我個 learning corner

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 14:25 發表 查看引用來源

自我檢討囉! 好似d 人對住塊鏡練習演講一樣道理
我地做奴呢一行o既, 必須要發自內心好樂意咁捱打, 受鞭果陣望住塊鏡就係為o左要睇到自己d 反應
過程之中盡量努力咁保持微笑, 面部表情唔好太猙獰 再唔好受都 ...
呢個係你提議定佢?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 14:26 發表 查看引用來源
呢個係你提議定佢?😉
今次的確係佢有諗頭啦, 概念係老公提出o既, 不過係傾閒計果時講 (呢d o野我一定會記到實 )
到真係要搞果陣都係我再提醒返佢不如入房對住塊鏡先打我
佢好用心o架 之前一路都係背住佢, 但佢都feel 到同樣力度打落我腳板果陣我要hold住o既話係忍得更辛苦
所以叫我跪上張凳俾佢打多幾次隻腳o既鍛鍊我囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 14:47 發表 查看引用來源

今次的確係佢有諗頭啦, 概念係老公提出o既, 不過係傾閒計果時講 (呢d o野我一定會記到實 )
到真係要搞果陣都係我再提醒返佢不如入房對住塊鏡先打我
佢好用心o架 之前一路都係背住佢, 但佢都feel 到同樣力度 ...
而家仲有不時再訓練下?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 14:49 發表 查看引用來源
而家仲有不時再訓練下?😉
一直都有, 只係望住塊鏡呢樣o野最近先開始
仲有呀, 佢呢排打我狠o左好多! 拍得住以前個sp, 可能之前d 小動作開始見效 佢知我好渴望咁樣
訓練都係週末開始, 即係今日, 而且又改o左制, 手+腳+patpat 分別o係星期五六日三日捱籐條
今晚先打手板因為跟住落o黎兩日基本都唔駛返工基本唔會點用文具同電腦, 之後果d 睇到時候心情
但總之如無意外三日都要落淚囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-3 15:07 發表 查看引用來源

一直都有, 只係望住塊鏡呢樣o野最近先開始
仲有呀, 佢呢排打我狠o左好多! 拍得住以前個sp, 可能之前d 小動作開始見效 佢知我好渴望咁樣
訓練都係週末開始, 即係今日, 而且又改o左制, 手+腳+patpat 分別o係星 ...
咁重手?😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-3 15:09 發表 查看引用來源
咁重手?😂
No pain no gain 呀

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-6 07:23 發表 查看引用來源

No pain no gain 呀
咁識享受!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆