上一頁下一頁
發新話題

新正頭 大家開左年未?分享下

收藏  |  訂閱
104  23.4k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 10:35 發表 查看引用來源
每人幾多Q?😉
唔係好記得,平時一晚大約4~5,果次超刺激,碌J射完又好快比佢地引到扯行晒,我諗4~5Q一定有,有冇6Q就唔記得😅

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-2-7 10:39 發表 查看引用來源

唔係好記得,平時一晚大約4~5,果次超刺激,碌J射完又好快比佢地引到扯行晒,我諗4~5Q一定有,有冇6Q就唔記得😅
咁刺激都正常吖!😉
咁邊個好屌啲?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 10:37 發表 查看引用來源
開罐頭佢咪頂唔順?
有時遇到D女唔肯咁快比我開罐頭,我就氹佢玩震旦,玩玩下佢下面就會濕Q晒,仲會黎高潮,佢就會忍唔住半推半就比我入😋

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-2-7 10:44 發表 查看引用來源

有時遇到D女唔肯咁快比我開罐頭,我就氹佢玩震旦,玩玩下佢下面就會濕Q晒,仲會黎高潮,佢就會忍唔住半推半就比我入😋
師兄果然有經驗!睇嚟應該開過唔少!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 10:43 發表 
咁刺激都正常吖!😉
咁邊個好屌啲?😉
2個都正,佢個fd都係經驗淺,要調教,入面都好窄,但好易濕😋

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-2-7 12:00 發表 查看引用來源

2個都正,佢個fd都係經驗淺,要調教,入面都好窄,但好易濕😋
呢啲先好玩!😉
有冇得內射?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 12:02 發表 查看引用來源
呢啲先好玩!😉
有冇得內射?😉
可以唔用套,但唔比內射,所以用顏射,佢就唔知我會顏射佢,佢D真實反應好Q正, 即刻擰歪面,但已經比我射到成面都係😜

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-2-9 11:21 發表 查看引用來源

可以唔用套,但唔比內射,所以用顏射,佢就唔知我會顏射佢,佢D真實反應好Q正, 即刻擰歪面,但已經比我射到成面都係😜
咁正呀!😬
咁有冇口爆?😉

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-2-9 11:21 發表 查看引用來源

有冇射到頭髮俾佢 X

引用:

俾人顏射擰咩面係大忌! 情願一面都係都唔好整到落頭髮, 好難洗o架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆