Canon123正一狗西

收藏  |  訂閱
11  3.5k

Canon123正一狗西

以前係夜遊版版主,比人屌過就懷恨在心公報私仇。香討搵得哩d人做版主都係垃圾嚟。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-1-25 11:35 發表 查看引用來源
以前係夜遊版版主,比人屌過就懷恨在心公報私仇。香討搵得哩d人做版主都係垃圾嚟。
衰過狗西,但唔夠跛癱閪,開口話人老母

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-1-25 11:35 發表 查看引用來源
點解你吾係香討光明正大投訴佢?
要係其他論壇,係人後面講人壞話。

我都好撚憎佢,不過我會係香討𨳒佢。最多被禁言。開個新AC再玩。再𨳒。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-1-25 12:41 發表 查看引用來源
衰過狗西,但唔夠跛癱閪,開口話人老母
係囉,我而家𨳒苟你呀!
知你老母係跛癱閪。

引用:
原帖由 voking 於 2023-1-26 21:15 發表 查看引用來源

點解你吾係香討光明正大投訴佢?
要係其他論壇,係人後面講人壞話。

我都好撚憎佢,不過我會係香討𨳒佢。最多被禁言。開個新AC再玩。再𨳒。 ...
投訴canon123会被投訴版主屏幕投訴內容,後投訴者,可能被禁言,老頭canon123叫版主英明,唔該晒。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-1-27 19:34 發表 查看引用來源
投訴canon123会被投訴版主屏幕投訴內容,然後投訴者,可能被禁言,老頭canon123叫版主英明,唔該晒。
而家冇咗投訴版啦。啲投訴有壇方處理。應該會好好多。
衰在要填表,要作文。

仲有 smallcanon123 都係雞蟲

引用:
原帖由 voking 於 2023-1-28 06:14 發表 查看引用來源

而家冇咗投訴版啦。啲投訴有壇方處理。應該會好好多。
衰在要填表,要作文。
解封,而家篤佢老母!

喺囉,支持你正式投訴佢。
我睇佢吾會入呢度既。你係度背後講人,佢點會知。

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-4 04:06 發表 查看引用來源
喺囉,支持你正式投訴佢。
我睇佢吾會入呢度既。你係度背後講人,佢點會知。
香討投訴佢一樣無回音,d版主亂嚟無王管的,香討管理班人都一丘之貉。

前往最後回覆