上一頁下一頁
發新話題

有無師兄可報一下

收藏  |  訂閱
88  21.6k

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-2-11 16:06 發表 查看引用來源
依家羅湖口岸有冇d骨場車會 載客去骨場,洪胡城有冇車?洪胡城能比港幣嗎?
到星期日晚,口岸全部找換底還未開,下面圍住哂所有地方,冇哂車坐,要自己行去出面坐。

洪湖城我冇問,應該收港幣,照對啫,可能低些少,我就充會員咭10000
2000   0.95折
3000   0.90折
5000   0.85折
10000  0.80折 送4張219玉石券
20000  0.80折 送以上券,冇問多少張?及享有專用匙牌及櫃
所有消費都有折扣,小費也可以用來扣咭,當然冇折扣,但是用了送的玉石券,埋單時所有的消費都冇折扣,最好用來單獨埋單好啲

引用:
原帖由 alansmith100 於 2023-2-13 18:25 發表 查看引用來源
有,前幾天去過,不過要475人仔
有90分鐘降到70分鐘

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-2-13 21:38 發表 查看引用來源

芙仔  都係送2個大堂, 475 沒包大堂小費
咁依家俾埋2個大堂小費, 當60 一個, 即係要成600 埋單, 比役情前費咗 120

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-2-14 06:01 發表 查看引用來源

有90分鐘降到70分鐘
唔係掛! 仲要減時成20分鐘咁多? 過往去芙蓉就係貪佢足鐘可先按一part, 依家咁搞法, 真係要考慮仲會唔會長去(利申: 3月初先會疫後第一次上去)

回覆 73# Y仔GARY 的帖子

包劏蛇?定另外比?.?

芙蓉貪佢有乜好丫

呢間以前都冇 69  口爆  的

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-14 15:12 發表 查看引用來源
包劏蛇?定另外比?.?
價錢已包劏蛇

劏蛇全部都400+ 近500. 送大堂1-2個. 我去果間採耳要小費. 按頭肩果D唔水小費. 不過都係hea按, 晒時間. 仲有以前90分鐘part1都叫做按到1個鐘, E家hea按半個鐘就拎油. 如有快餐不如食個快. 但係德興羅胡大廈羅胡村向西都唔多覺有.

回覆 35# DAVIDCHAN8688 的帖子

只有深圳才規定要比小費的, 其它地方  珠海廣州等都無規定一定要比,隨心比的

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-7 18:23 發表 查看引用來源

每間場及每個技師不一樣的,以我一般畀法:
第一次雙鐘我會畀100-120,
認識耐的技師會畀150-200,
當然視乎技師有冇用心按及足鐘與否,因為大陸技師是靠小費,鐘錢每個鐘才8-10元,所謂多勞多得,按得好一定要支持及獎勵下嘅 ...
只有深圳才規定要比小費的, 其它地方  珠海廣州等都無規定一定要比,隨心比的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆