上一頁下一頁
發新話題

有無師兄可報一下

收藏  |  訂閱
88  21.6k

引用:
原帖由 jackli 於 2023-2-15 12:41 發表 查看引用來源
只有深圳才規定要比小費的, 其它地方  珠海廣州等都無規定一定要比,隨心比的
湯崎一個價錢, 不用小費。

入場最費消息 500,免浴票 340。

引用:
原帖由 jackli 於 2023-2-15 12:42 發表 查看引用來源

只有深圳才規定要比小費的, 其它地方  珠海廣州等都無規定一定要比,隨心比的
廣州好多年前,我都有按過,不過收費就冇咁平,佢哋加埋小費在內收費,所以雙鐘點會有100多元,而深圳做法當然不一樣,如果不用畀小費,技師鐘錢中式才8元一個鐘,按得咁辛苦,尤其是我呢啲骨精,雙鐘才得16元,誰會去做按摩呢?

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-2-14 13:31 發表 查看引用來源

唔係掛! 仲要減時成20分鐘咁多? 過往去芙蓉就係貪佢足鐘可先按一part, 依家咁搞法, 真係要考慮仲會唔會長去(利申: 3月初先會疫後第一次上去)
留在香港消費, 700元, 50歲大媽技師

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-15 13:51 發表 查看引用來源

廣州好多年前,我都有按過,不過收費就冇咁平,佢哋加埋小費在內收費,所以雙鐘點會有100多元,而深圳做法當然不一樣,如果不用畀小費,技師鐘錢中式才8元一個鐘,按得咁辛苦,尤其是我呢啲骨精,雙鐘才得16元,誰會去做按摩呢? ...
今朝去左羅湖村地庫果間. 見50蚊按身, 問大堂加鐘點計. 佢話1個鐘50就加50小費. 推油60一個鐘就加60小費. 呢D好, 唔怕R小費, 又唔知俾幾多.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-16 14:25 發表 查看引用來源

今朝去左羅湖村地庫果間. 見50蚊按身, 問大堂加鐘點計. 佢話1個鐘50就加50小費. 推油60一個鐘就加60小費. 呢D好, 唔怕R小費, 又唔知俾幾多.
夠晒公道,我有時都唔鐘意D技師係咁R小費

師兄有平安客服嗎?thz

引用:
原帖由 cm_n 於 2023-2-18 15:22 發表 查看引用來源
師兄有平安客服嗎?thz
pls also pm

回覆 87# alanyatlung 的帖子

多謝各位 ching! Thanks!

想要客服,請大大pm

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆