有無師兄可報一下

收藏  |  訂閱
4  21.7k

引用:
原帖由 fooluu 於 2023-2-3 23:47 發表 查看引用來源
近期唔知有冇師兄去過水立方? 有沒有以前那麼多技師?
係咪福田關果間? 好似唔見左水立方三個字. 改左另一牌頭.

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-2-5 23:30 發表 查看引用來源
請問師兄洪胡城係邊個位置?近地鐵站嗎?消費多少?
晒布行成1公里有多

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-2-10 05:50 發表 查看引用來源

新年期間都有開, 叫價RMB420, 包交完畢!
月苛W 叫價RMB430 全包免小費. 送大堂. 我叫採耳要另俾小費.
我估大部份機場都係咁上下價位. 下次約左另一個技C, 去前3賭. 到時睇下乜價位, 佢話平少少喎.

劏蛇全部都400+ 近500. 送大堂1-2個. 我去果間採耳要小費. 按頭肩果D唔水小費. 不過都係hea按, 晒時間. 仲有以前90分鐘part1都叫做按到1個鐘, E家hea按半個鐘就拎油. 如有快餐不如食個快. 但係德興羅胡大廈羅胡村向西都唔多覺有.

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-15 13:51 發表 查看引用來源

廣州好多年前,我都有按過,不過收費就冇咁平,佢哋加埋小費在內收費,所以雙鐘點會有100多元,而深圳做法當然不一樣,如果不用畀小費,技師鐘錢中式才8元一個鐘,按得咁辛苦,尤其是我呢啲骨精,雙鐘才得16元,誰會去做按摩呢? ...
今朝去左羅湖村地庫果間. 見50蚊按身, 問大堂加鐘點計. 佢話1個鐘50就加50小費. 推油60一個鐘就加60小費. 呢D好, 唔怕R小費, 又唔知俾幾多.

前往最後回覆