上一頁下一頁
發新話題

有無師兄可報一下

收藏  |  訂閱
88  21.6k

回覆 50# 晨風哥 的帖子

褲原玩69也488,其它地方538🙄好貴,平安488,同一老细幾間公司既女也不錯

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-2-10 20:21 發表 查看引用來源
pm 左比你
C兄, 我都想要平安客服, 可以PM俾我嗎? THX!

師兄唔該曬,睇下能否搵返之前的技師

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-2-10 20:21 發表 查看引用來源
pm 左比你
師兄唔該曬,睇下能否搵返之前的技師

依家羅湖口岸有冇d骨場車會 載客去骨場,洪胡城有冇車?洪胡城能比港幣嗎?

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-8 02:58 發表 查看引用來源

沙咀8樓仲有開。300人仔兩個鐘。
出街面議。應過千。
老作跛猫閪,我上左羅湖,再一同做trade,上水
上深圳
過羅湖關口

成村人,要申報健康,都排左好能耐,跟住過羅湖做 埋trade的吧?
以前經常帶足囡時鐘維雅娜 酒店有trade去落馬洲,就上8樓,映埋相,這两日唔会上,過關健康申報來回排晒隊,排完成褲濕,又要換,麻能煩,羅湖村乜能都執,8樓,老作跛猫閪,我一路濑都拆你台,屌你老作跛猫癱閪

老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦。

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-11 19:56 發表 查看引用來源
老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦。
trade,上水 上深圳 過羅湖 成村人,要申報健康,跟住過羅湖村 以前嘅維雅的

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-11 19:56 發表 查看引用來源
老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦。是你
有trade去落馬洲,就上8樓,映埋相,這两日唔会上,過關健康申報來回排晒隊,排完成褲濕,又要換,麻能煩,羅湖村乜能都執,8樓,老作跛猫閪,我一路濑都拆你台,屌你老作跛猫癱閪

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-2-10 05:50 發表 查看引用來源

新年期間都有開, 叫價RMB420, 包交完畢!
現在芙蓉, RMB475, 客超多, 有很多內地客

回覆 49# 沙田樹根 的帖子

請PM平安客服,謝謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆