有緣再見

收藏  |  訂閱
12  32.0k

有緣再見

暫時離開, 有緣再見

引用:
原帖由 lulu678 於 2023-1-28 14:50 發表 查看引用來源
收到.最重點睇唔到.就差啲!😆😆
如果多人留言,幫手打下氣,可能有架😜

推力好似唔夠。放多一張,比大家睇多少少,如果大家仲想睇多啲,咁就要多人一齊留言。[attach]40116149[/attach]

雖然同我想要的反應仲有啲距離,但都知道大家的支持,所以加多張相,希望大家多啲鼓勵。
大家唔使問幾多,總之超多支持就越好。[attach]40116431[/attach]

這對“氹”下“氹”下的,唔知大家又有冇掛住?有的就多啲留言支持。小留言支持就小動力。唔好只看不回😝[attach]40116811[/attach]
[attach]40116813[/attach]
[attach]40116812[/attach]

本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +2 兩隻奶兩分. 2023-2-5 09:31

見大家成日想睇鮑魚, 我就放兩張比大家睇下, 仲要係濕淋淋的.唔知你地喜歡黑邊家粉紅邊的多的?[attach]40117017[/attach]

[attach]40117016[/attach]

引用:
原帖由 lulu678 於 2023-2-4 17:57 發表 查看引用來源
黑鮑.粉鮑.各有特色.各有喜好.
我就淨係鐘意睇女性個鮑鮑啫!
如果夠多人支持同互動, 可能會有"嫁". 最緊要大家喜歡同開心

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-2-5 03:19 發表 查看引用來源
我中意睇波~~水滴形...
難得師姐返黎探大家,而佢又話中意睇水滴形,我就出一張比佢睇吓先
[attach]40117190[/attach]

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-2-5 21:34 發表 查看引用來源
呢個叫水滴????🥸🥸🥸
雖然唔算,當歡迎你返黎所以除便放張上黎

見見到有支持者想睇多小小,咁我就等大家開心多啲啲先😜記得留言支持
[attach]40117468[/attach]

前往最後回覆