43 12345
上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
42  250.8k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-21 22:20 發表 查看引用來源

之前富源,九龍灣, 迎君都有去,過夜就去水雲軒,貪佢睡眠區舒服乾淨又清靜..........有冇師兄知道水雲軒係咪執咗?
係咪羅湖大酒店, 彭年橫巷行入去左轉果間? 係就執左lu

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 15:53 發表 查看引用來源
619人仔又被騙一個78大堂按肩帶妹話免費只比代支
第一次笨柒左、下次知道點了😵‍💫不過第一次響大堂按雀🤣
我去月荷W, 430一鐘全清, 又搓又撩, 手打升空. 仲送一大堂免小費, 但采耳要另俾小費.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-27 10:24 發表 查看引用來源

'呢間未去過,環境同女如何? 餓左3年,要探索大小囡囡場,大家眾力攪旺這區
大堂唔大, 好似廿張凳上下. 但入房就蕩失路, 好多條巷, 走火警實燒屎. 左轉右轉都唔G行左去邊.
環境同時光差不多.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-16 16:28 發表 查看引用來源
紅門兄講得好,沉船真係好傻仔🤣
我沉左, E家到條女沉我, 走唔LUCK. 十一年LU

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-21 10:20 發表 查看引用來源

如果未结婚,点玩都得,大把人 娶埋条女。
結左, 有仔有女. BB都知我結左.

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-21 10:33 發表 查看引用來源

米好囉🤣大家沉
有小朋友未?
未, 但佢想生個娃

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-21 11:25 發表 查看引用來源

開花結果
不知羡煞多少沉醉於
內地港男
有難度, 要暪住老虎唔易

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-21 12:08 發表 查看引用來源
如男人未玩過未算真正玩女😂呢D要玩👍💪
其實包左2年已經唔想玩,2014尾都開始同老紀手叔樹根常去沙W。又長玩左3條K女2年幾。一路叫BB搵個男人嫁。無奈,唉。拖拖下,佢都冇。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-23 00:38 發表 查看引用來源
好的😁大家以後去個窗吸昅有冇勾解答大家疑團💪有冇現在骨埸房師兄可以證實一下😁🙏
疫前好多場都冇, 今年去過幾個場都冇. 以前去過飛紅開大, JS話全部骨房唔準裝鎖, 唔準封窗. 咁我驚俾人偷睇, 硬係有D唔安心. 反而JS話冇人睇你既. 而且燈又好暗, 睇唔到D乜. 不過開大時要面對窗, 留意下. 因為俾公司捉到要罰5千.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-23 01:55 發表 查看引用來源

米係~你同我認知一樣😂边有有人遮,可能十幾廿十年前會?
十幾年前係鎖門, JS主動掛布. 好多JS加少少錢都係開大. 當時隔音差, 一路幹一路忍住唔敢大叫出聲, 好L過引

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆