上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
42  250.8k

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-3-26 00:54 發表 查看引用來源

友誼, 富源, 明珠
明珠好似執左.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-29 19:31 發表 查看引用來源
真係好辛苦,二個個早晚開開車接出接入,二奶知道我有老婆,因因為和太太上律師事務所辨理樓宇事情認識,跟著順手溝左,跟著一起差点攪出人命,齊人之福福玩過就算,太辛苦了🙄😢。 ...
我仲玩緊 時間係好難分配.

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-14 22:38 發表 查看引用來源
9兄,你有所不知

小弟只能一個星期上去SZ一次
而且那天時間十分tight
所以只能夠去 chim lor wan
出完火可以去同一building 的身痕坐,爭取時間
所以冇去另外場的報告

冰河
我諗住袋左係袋先
希望有焦一日可以用 ...
冰河起下沙地鐵站, 福田口岸坐1站福民轉車, 最多半個鐘就到.
我都係一星期上一次, 仲要1點到6點走. 好少9點後走, 一個冇一次.

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-15 22:28 發表 查看引用來源
收到,下沙站

sam哥原來都係咁趕的
我以為你以前
會成日係東方怪泉打等添
點止趕, 仲要係平日一至五先多機會北上. 8點要返屋企交人.

最近一個星期去左本地兩間SN, 水夠力, 又有冷熱水池, 又有真SN房. HKD7xx全包, 一間手打, 一間入埋洞.
但冇後生亮女, 冇大堂技C. part 1 真係夠力水按. 唔同大6 hea按. 90分鐘足鐘.
以後要改變玩法lu. 搵後生亮女就北上做大堂同正骨. 邪就香港平平地算.

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-3 13:13 發表 查看引用來源
富士,油麻地富士
個jc 按摩按得非常好
跟住就開大
我都唔想, 我都冇諗住開大
其中一間起元朗, 手打. 另一間就係富士, 以為最多手打, 點知上套吹, 都OK啦. 後尾話坐上黎, 我都冇諗住開大.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-3 11:40 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 大口Sam 於 2023-7-3 09:04 發表 查看引用來源
最近一個星期去左本地兩間SN, 水夠力, 又有冷熱水池, 又有真SN房. HKD7xx全包, 一間手打, 一間入埋洞.
但冇後生 ...
E家深圳真係難搵到後生又有服務既技C了. 大堂會多D, 但入房又貴, 最多都係手作仔 上中下路一般只通一路, 好彩有兩路. 所以都好少人提指數666.

講褲同褲完都係4百幾, E家黎講叫價錢合理. 高清x66算值. x 只係我個人唔好, 唔知指數.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-5 09:35 發表 查看引用來源
富源個埸好舊,现在有冇味?
係好舊. 大堂黑媽媽, 都唔知有冇清潔消毒. 煙味一定有
去過一次, 唔想再去. 我去9龍W, 月H灣, 甚至時光都新過佢.

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-6 09:11 發表 查看引用來源
你不用揾小凡,比家用嗎?仲咁得閑,4圍去?
一個星期見一兩次夠啦. 有時都會搵一日偷跳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆