上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
42  250.9k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-6 09:19 發表 查看引用來源
九龍灣前幾天查房後休息,现開返?月H湾如何,未去過😂時光有D婵好放😂今日同客去富臨酒店😂
月HW 介紹過俾兩個老友, 佢地去過都話唔錯. 仲去過幾次.
九龍灣我有相熟. 見你話查, 早兩日我特登問相熟今日過去左不左, 佢話OK呀. 都有D驚. 同佢講改下星期. 今日搵BB食飯算.

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-7-7 01:56 發表 查看引用來源

你講一間出尼聽下,我覺得冇可能囉,60路呀婆呀?
有呀紅門兄. 尋日同班經紀TEA, 其中一個俾手機我睇話有新囡到. 就起長沙W附近. 有媽咪帶, 冇店名. 幾百1Q. D女得架. 都係7日鮮. 只做熟客同客介紹. 我知港島東都有類似, 有FD成日去. 但對我黎講太遠.

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-7-7 09:51 發表 查看引用來源

Sam哥,我真喺好背囉,個個星期去劈酒跳舞,見到幾個靚北個個越嚟越富貴(識咗好多年了),人手一隻勞,人人有大水喉,出街3000起跳,我以為通貨膨脹,夜場都加價3成有多啦,原來出便有平野食。 ...
唔同玩法遮. 果D係快仔, 7日鮮落黎搵快錢. 有人搭路就有.

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-7-7 09:51 發表 查看引用來源

Sam哥,我真喺好背囉,個個星期去劈酒跳舞,見到幾個靚北個個越嚟越富貴(識咗好多年了),人手一隻勞,人人有大水喉,出街3000起跳,我以為通貨膨脹,夜場都加價3成有多啦,原來出便有平野食。 ...
我都有朋友起香港K, 劈酒跳舞. D女都得架. 都係中中地既女, 樣靚只係冇以前大6K女咁後生. 想16-20都難. 冇錯係3000起跳出街. 坐都500 一鐘. 成班FD去K一次, 唔出街, 坐3鐘都每人3千
我仲要養BB, 呢D消費玩唔起. 間中有FD生日, 一次就得. 長玩破產

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-7 10:56 發表 查看引用來源
深圳市君尚水会保健中心被处罚
中国质量新闻网 2023-07-06 15:57
中国质量新闻网讯 近日,深圳市市场监督管理局罗湖监管局发布行政处罚信息(深市监罗处罚〔2023〕稽75号),涉及深圳市君尚水会保健中心对发生在本单位的卖淫 ...
金威果間?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-7 12:10 發表 查看引用來源

小凡你包左?
包左11年啦.

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-7 12:41 發表 查看引用來源
是不是月亮灣?
你兩個老友
話正骨按得唔錯?
月荷W. 冇正, 一入房就高清.

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-7-7 16:27 發表 查看引用來源

九龍灣喺潮汕大廈......又令我諗起123蘭蘭😍
我約左老紀天日去.

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-10 10:14 發表 查看引用來源
老紀鍾意去水圍有水池浸,食生菓,做facial.
我帶佢去過一次, 上左引
上次佢搵99, 今次唔知搵邊個.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-10 12:20 發表 查看引用來源

玩11年甘長情乜吾悶吾厭
還好, 遲D生番件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆