上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
42  250.8k

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-10 15:41 發表 查看引用來源
無得報消,他一個月去一次🤭
佢一個星期一次, 多數水圍洗頭鍚手手.
間中水圍都會搵大媽起飛. 想後生D就同我去9L灣.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-11 09:53 發表 查看引用來源

9L灣小心著燈坐大廳
9LW 停業. 尋日上去, 大堂黑媽媽. 相熟話全深圳都好嚴, 話老紀去水圍搵小姐姐上房小心D,
相熟帶左我入房做面膜, 突然響鐘, 冇著燈, 即刻拎野去後樓梯.
見到都有十個八個C兄起度, 有幾個JS都幾靚
2-3分鐘就返去, 原來查樓下D酒店.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-11 11:03 發表 查看引用來源
噢🙄時光又停業😳
Kowloon Bay 都係停業中.

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-12 12:02 發表 查看引用來源
九龍灣大堂,不嬲黑麻麻,無開燈,有幾個c兄睡覺,而且無主任在,只有旁边茶水阿姐在,你要用微信叫主任,企会招呼你,問你叫幾号,然後叫你入房,女好快到。你不要听人,以訛傳訛,網傳它停業,九記仍然營業,但做熟客。我昨日叫了9999,以為可以 ...
部長係男, 有紀個. 果日一個起梯口前台. 我相熟同佢講老紀等到3:50先回覆. 跟住就話要講現在停業中.
不過, 有熟人可以問情況.
E家唔係營業, 係叫偷做. locker仔都冇番, 得番一個. 我仲要自己掛衫.
要有心裡準備去後樓梯走鬼.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-20 02:29 發表 查看引用來源
对~香港地好多奇怪人,这里有四大贱人《大家自己估边四件》😂我吾歡迎这四人入我貼觀看,既然大家吾啱咀形,没 必要走入來收料,道不同不同吧。
继续Pass吧~ ...
四大? 莫非係老地陽光金B芙蓉

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-20 21:08 發表 查看引用來源

一個唔好彩中咗獎5至15日免費食宿冇咩所謂但可能冇埋份工同家變就無謂囉.上去玩都係尋開心,何必膽博膽!等一下風平浪靜時大把得玩.況且而家好多機師都就住就住唔敢咁放. ...
食住飯盒先啦.

引用:
原帖由 voking 於 2023-7-31 03:39 發表 查看引用來源

西双版纳我都有興趣去。謝謝你資料。
有機會去既話,返嚟寫遊記。
但未知幾時可以去,我要老虎批准攞兩個星期假先郁得。
去到西傷咁遠. 我唔止要老虎批准, 仲要趁BB回老家先夾到時間.
依家最多都係間中偷偷地上去玩半日咋.

引用:
原帖由 voking 於 2023-8-1 03:16 發表 查看引用來源

有機會搵埋你一齊行吖。
都好難. 我搵到時間都同BB去玩啦.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-8 02:04 發表 查看引用來源
煩死,信息從來冇發過,吾知佢乜水😂,因為應該生意超差才甘 頻密發訊息找客😂
呢D都係群發. 通常我都唔采佢. 除非有D技C發 SAM哥, 乜乜乜咁 我就會回下

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-14 02:49 發表 查看引用來源

玩厭左了,轉女啦😂
我都玩厭左了. 尋日玩左4個鐘, 用左800蚊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆