上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
128  251.1k

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-3-12 10:59 發表 查看引用來源
早2日終於疫後第一次返大陸, 去咗芙蓉舊地重遊, 前台, 大廳, 廁所都係全新裝修, 房就無搞過,  依家無湯, 無華田, 無三文治, 餐蛋面就保持水準, 大堂只做咗按腳, 以前一向簽50, 依家第一格都60, 跟住80, 所以即係要簽 ...
早兩星期試過大堂𥯆腿劣L
代支250
加三個鐘78乘3
好貴⋯⋯

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-12 04:06 發表 查看引用來源
你有冇上去?可玩69wow😂深圳罕有😂💯分分鐘開大也也得,你想二條肉蟲真的冇得頂😂💯
剛去向西皇家
埸舊囡亦吾多掂
尤其我果件
333下次有機會試一次
但個埸吾建議去

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-12 13:12 發表 查看引用來源
嘩!甘快成精, 益你😘可玩69,要PM我才告告訴你公司名,冇在此貼吹過牛,不介紹😂💯個埸好呢到好多c兄以前常常去😂
会所红牌(8888)
💰(440)
上班时间(15:00-3:00)
要来提前预约时间🚫敏感词🚫口嗨
详细内容电话联系(1342xXxxxxx) ...
客服巳比囡微信我未加我暫時
埸房一陣味
吾太乾淨
囡質素見幾個一般
同芙容
英豪差太遠了⋯⋯囡150
公司270
浴袍10仍感謝🙏C兄提供好野

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-12 14:11 發表 查看引用來源
各位留意一下,免得吾認識2五仔😂
《冇在此貼吹過牛師兄,不認識~不介紹》個個淨拿料~不分享~世界上甘便宜😂老馮咩🙄
昨晨月亮好多人
凌晨聽到骨友講好似有鬼鼠機
吾糸個個有
技C目測三十到尾
話300技C
218公司推油

九C兄囡囡已回覆我微信了🙏🙏

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-12 21:14 發表 查看引用來源
個個話加吾到佢,所以呢我純分享給大家有69嘆😂💪👍💯我的舊手作仔相好多可互雙品玉,人人可嘆69的技師吾啱我😂不過公開左小心走火警嚴打被捉,所以呢以後全部都要吹過牛才告知,安全至上玩得開心🎉👏👍💪 ...
同一個號碼糸加吾到
客服比左佢微信就加到
吾知點解
仲有呢個埸上房響樓上另一條走火梯
似足以前沙咀(走鬼格

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-13 10:23 發表 查看引用來源
沙乜鬼井未去過,條女疫情前吾知邊鬼個比,佢好鬼鼠,一定 玩得好啲,深圳打黃,所以全穿穿褲不得脫衣服,否則坐十五日(不知道坐15日是不是正確),不過冇野玩 定穀種 一定冇人嚟😏😂 玩完記得出呀報告👏💪👍 ...
昨日向西技C目測30到尾有肚腩樣差
解甲著牛仔褲
錫波又吾🉐️、求其按下就打(快速手法)
😵‍💫😵‍💫還問為什麼不加佢微信😵‍💫另外你比我條囡已經微信電我叫我去
䏲照片好掂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-14 12:01 發表 查看引用來源
今日又去喜悅找舊相好,又達文西🤓腸仔包😁以前有,现在可能冇😂
最終有冇以前服務?

回覆 292# 九哥哥 的帖子

你富貴才玩得起呀C兄😵‍💫

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 18:31 發表 查看引用來源
你玩一次半次就平,玩女冇豪氣不行😘😏
😵‍💫😵‍💫豪氣用$捧出啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆