上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
128  251.1k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-16 05:43 發表 查看引用來源
咁就唔知了,講真我買鐘出去玩唔多,真係遇到岩FEEL或者沉船先會買鐘玩,無師兄咁好經驗😁以前買靚女朋友鐘最多,記得佢果時返晚班,但閒日有時少客要求經理早走都會比佢3點左右收工,我通常12點同佢買2個鐘,之後就一齊食飯按摩直 ...
最終沉船了?使唔少錢

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-16 12:40 發表 查看引用來源
D囡囡玩下就得,做做女友算了了吧~大把後生女你玩🤣
囡囡使慣食慣
溝到你刀食窮你

[quote]原帖由 ngtungsee 於 2023-3-16 18:01 發表 查看引用來源

歡場女真係好易令人沉.沉唔緊要,最緊要係醒得快. [/quote
妓] C收入多過好多
打工港人
沉船刀先睇下自己能力

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-17 00:20 發表 查看引用來源
不一定,正所謂骨女也是人,有感情也 無可厚非 不過例子吾多😂大家也知道冇將來,也有例外的,例如富X水會兔八哥21歲就同客结婚生左個女,疫情下分隔二地,又出來 重操故業,这樣乜吾分開代表是真愛👍💪因為香港仔忍受得自己老婆日 ...
相信大把呢D事例
尤其港男情埾上身

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-17 11:26 發表 查看引用來源
D後生女喜歡成日晚上去酒吧喝酒跳舞,都未定性,点管得住🙄甘早結婚多分手收埸😂🙊試過一次帶個年輕大波技C去酒吧 飲酒跳舞, 飲酒飲 飲下 佢一個人上左舞池,幾條陌生男仔圍住跳舞, 又攬又抱 睇見都眼冤 ,返嚟就同我講對唔住, ...
比$買佢鐘響你身邊
囡刀咁倡狂🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-18 09:27 發表 查看引用來源
講開上星期晚去左皇苑,個技C一路播四仔隨呻淫色脫衣服真的好攪笑
皇苑糸酒店定係按摩?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-18 12:19 發表 查看引用來源
酒店店內水會邪骨😂通常我大多只去酒店內水會貪佢安全,疫情前和期間也六~日查房,捉過技技師同客坐十五日花廳😂 唔怕一萬最怕萬一🙊
你咁提起我刀嚇一嚇
幾乎忘記了行政拘留14日至少😵‍💫😵‍💫

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-18 13:27 發表 查看引用來源
玩在深又送錢又唱好,暫時停止火警,但不知道什麼時候動手,畢竟要罰款的,酒店埸又乾淨又安全,小心為上🙊
向西女叫我今晚去
其實見到過埸(按骨響另一走火梯去樓上)
已經似走鬼格

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-18 15:58 發表 查看引用來源
去啦暫時冇事,芙蓉今天好好靜,冇人,的按腳腳妹白衣妹好老,一的吾靛🤓😂👍
剛剛找向西囡了
塲今晚好靜

沒有撻亦沒有含囡按前巳說深圳嚴打不可以
目測約30附近様子算好
身型沒想像般健美(腰有點肥但按摩認真

可能我G y m友🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-19 01:33 發表 查看引用來源
第362章 《商品說明條例》
條女甘樣吾啱,冇69駛乜找佢🙄 有冇高清~捽碟?指插?不過今日好靜,又要登記證件,似係山雨欲來來😔又開始走消防🙊🙄💯今日食左蛋撻好好味❤️💪🤓😂 ...
其實塲感覺不太安全
要登記証件⋯⋯像發生過什麼事似的
囡按前以說有其他埸踩紅線了攪完立即回大堂按腳
不敢在房訓

可以指插
相頭亦0 K
算可以了見有技C好樣衰
呢個算最好了
不過可以安心不用再去🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆