上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
143  250.2k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-28 21:33 發表 查看引用來源
唉~她那边生意不錯,2000/4000真的好好赚,雲南去過好多次,真係太遠😅我呃佢有空去找她😂她这样回复我😢
佢,以退為進
高招啊

你又係既
明知唔會再去
米握人啦衰鬼

那張相
是不是,事後相

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-29 20:03 發表 查看引用來源
现在的囡囡好多借嚴打做籍囗,全部减左服务但又價格贵左,而且又嚇鬼一些胆小如鼠骨友吾敢去深圳😂,其實十幾年來無論K埸~骨埸冇停過嚴打, 得一小撮人被捉,個個驚到赖尿赖史😁😂香港多大媽雞又吾見D雞虫怕病毒吾去 幫襯🤣😂真 ...
其實我去SZ機場
都驚架

but, 唔知點解

搏下啦

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-30 14:34 發表 查看引用來源

囡囡樣子有D似张柏芝😘床上拍寫真就不贴上,如果有師兄去 西雙版納可以找她唱歌顶酒 猜枚 只需700大元😁又可约佢做收费毛豆拍照💪👏或者我心情靓就贴床上寫真照🤣😂💯 ...
呢個妹仔
都係我杯茶

原來去到咁遠地方
可以執到平靚正既野

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 20:25 發表 查看引用來源
对啊~唱歌饮酒High High地即時拖入货就地正法,等你成日唱歌時用大比磨九我😂以前富臨D女好多好能正身型又好著裙仔又性感💪👍皇苑的房不错夠情調😂 ...
mic放係果度

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-8-8 22:53 發表 查看引用來源
我朋友65歳, 仲有好多後生技師溝佢
願聞其詳

學下野

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-10 13:03 發表 查看引用來源
免费正當人家舊朋友😆不過吃饭看电影酒吧玩要過三千🙄最近溝返正當囡囡😆😊👏玩厭左女机師😆遲D送返過LV包包😆夠乾淨可以做環保份子💪👏👍💯🙌 ...
LV包包 .......

好難番到本wor

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-16 14:59 發表 查看引用來源
喜悦前部長,做個短期好朋友,夠淫😆👏40139476
唔錯唔錯
長頭髮,要加佢分

佢係米有鬥雞眼

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-17 11:03 發表 查看引用來源
有冇鬥雞😂比大頭相你自己看😁曾经問過佢点解吾轉做技師?她回我不喜欢天天比男人摸😁有D看不起技師的工作🤔成日要我送LV包包🙄心想短期租约,玩過一段時間就算重送乜春,拖字决😁缺点细粒冇165以上吾夠台型,勝在夠青春乜都 ...
有呀
有鬥雞眼呀

佢個埃瘋手機
你送比佢架

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-1 04:52 發表 查看引用來源
有沒有師兄八號波在骨埸爽完抱住技師一起睡😂💪
不會的
技師係想你越早走越好的

點會想同你瞓覺

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-9 18:38 發表 查看引用來源
冇上188同深圳玩,上邊打完風未?
應該未

上兩個禮拜去 chim lor wan
jc 話重有查的
不過夜晚查多d

chim lor wan 111似乎不是太好
上鐘的時候成日覆微信
我唔鍾意
衣家佢多人搵
好多地方話怕癢了,冇得親

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆