上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
66  250.3k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-9 11:51 發表 查看引用來源

係呀,嘈交就自己開個主題嘈到夠.唔好係呢度攪寸個party.
我都吾覆佢,由佢夜郎自大。慳返啖氣去機場好過。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-10 15:07 發表 查看引用來源

你知唔知你好煩,污染呢個主題.就係因為有你呢啲煩人,呢度啲師兄弟都唔再入來分享
請大家注意,我已經當佢透明。冇時間陪佢發顛。
佢神憎鬼厭,請勿入埋我數,我仲想同大家分享。
謝謝明白及體諒。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-11 12:32 發表 查看引用來源

Voking PM 我~你太言重,网上言论不要太認真,有時大家多一事之氣,男人過左氣就算,我近期忘顧住陪新囡,所以冇霞上网👏😜共勉之💪🙌💯祝福大家玩多D囡囡🙆‍♂️😛❤️😎
深圳係一个值得消费好玩方😘🎉💪 ...
謝九哥哥明白。我吾理隻癲狗無賴吾係我理虧,係吾想再阻大家雅興。

深圳當然好啦。我留吾少腳毛。以前,一星期有三四晚係深圳過夜,第二日一早返工。

而家,去深圳同去珠海坐車時間差不多。但車費有別。
去深圳,地鐵/西鐵/B1,單程4蚊。
去珠海,地鐵/東涌綫,巴士,金巴單程共37蚊(更正)。
但珠海物價較平。
女就各花入各眼,好難話邊度好,同我通常餐餐吾同女。好同吾好都有。
珠海就疫情後朋友帶我去。所以而家多去珠海。

引用:
原帖由 emau1 於 2023-6-11 22:36 發表 查看引用來源
c兄
請問,去珠海
在東涌站跟住去邊度搭車
行港珠澳橋呢?
39蚊咁平
如果去澳門搭船
單程都成百9幾蚊呀

行港珠澳橋
可以買來回嗎
ching,吾係東涌站,係東涌綫。係欣澳站落車轉B5去金巴站。就可以買飛去澳門或珠海。金巴成人66蚊,我呢啲老野就33蚊。加4蚊地鐵/東涌綫+B5,應37蚊。計錯數。sorry。你地未攞樂悠card既,請你自己計數。謝謝。

我通常買單程,因回程有可能經深圳或澳門。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-11 21:18 發表 查看引用來源

10多年前每星期都會同朋友坐船去珠海玩.桑拿同K場女又多又年輕貌美,價錢又比深圳平.當年四大骨場國際會議中心酒店,金葉,南洋,同怡景灣桑拿.食快餐可去蓮花路,有後生女.自從被班死㗎仔係國際會議中心酒店高調叫雞後 ...
哇,㗎仔單野你都記得呀。呢單野係2003年9月發生既,我當年約7/8月第一次去珠海。覺得吾錯,所以10月想去,但開始嚴打。成間酒店封咗。後來就少去珠海。係疫情後,有金巴先再去返。

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-12 22:19 發表 查看引用來源
桑拿糸09年老胡去澳門回歸
前半年掃曬、珠海地方政府巳表明
永不超生
07年至收皮前
拱北桑拿多到週圍系
囡囡服務態度如東莞
但價錢比到三百人仔以下刀有
可惜…….. ...
當年嚴打,我就去咗坦洲。價錢仲平啲添。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-13 22:42 發表 查看引用來源
你又係分身,唔係就雙標
我出貼,我係玩大媽
條Voking 76就講老母,老母做鸡
你又唔出來做正義
你係分身定双標美國閪
我而家屌七你,你老套好能黑我憎
真係要讚下你。搵到咁多分身。
隻貓,紅門,voking,九哥哥同ryan都係同一人。

仲有#1078ngtungsee都𨳒你呀。又係咪分身呀?

真係叻。

仲有冇呀?

你繼續咎up啦。吾會再理你。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-14 09:12 發表 查看引用來源
各位師傅嘈交要停止,自己開贴嘈,吾該各位師傅😂
收到

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-14 18:23 發表 查看引用來源
上载不了照片🙄
#附件文件無法保存到服務器,可能是目錄屬性設置問題,請與管理員聯繫。#
九哥哥,試下縮細張相再上傳。
有可能超過限度。

引用:
原帖由 吳廣治 於 2023-6-30 23:59 發表 查看引用來源

真係要問下“西九理性的羊羊“呢條柒头
我都係咁話。
佢成日入人地個帖搗亂。發啲不堪入目照片。講大話。冇賴流氓行爲。
可惜冇版主禁佢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆