上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
66  250.3k

delete, 重複

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-30 10:25 發表 查看引用來源
现在傳嫖妓被捉打电话找你老婆接你和交罚款😂😁
講開又講,當年有一個傳聞,若是返大陸嫖妓而被公安捉到的話,回鄉証會被蓋上一紅色大字「嫖」,雖然後來經過公安局多次否定,但傳聞至今仍未消除,一直成為對各男士們的另一種「 ...
呢個"嫖"字我都有聽過。但未見過。當時係回鄉證(一本)既。
聞説,有人有被捉,蓋咗個嫖字。佢燒咗本回鄉證,去報失,攞個新證,個嫖字就冇再出現。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-31 00:27 發表 查看引用來源
如果你有興趣的話可以去以下地方:
好多美女任你溝💪👏🤣💯❤️

西双版纳芭芘酒吧/芭比酒吧/BABI ROOM消费价格-西双版纳酒吧预订 https://www.kdclub.net/kdBar/detail?id=1113 ...
西双版纳我都有興趣去。謝謝你資料。
有機會去既話,返嚟寫遊記。
但未知幾時可以去,我要老虎批准攞兩個星期假先郁得。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-31 09:25 發表 查看引用來源
每年我會去幾次二星期世界各地旅游假期,國內每地方各省去一次以上,丽江古城住的庭院好多各地朋友晚上聚首一堂聊天,有年轻漂亮大学生,也有好多年輕從事服務性行業漂亮囡囡,真係應验~ 讀萬卷書不如行萬里路👍👏💪❤️當然還有 ...
我都成日飛,但我好怕坐飛機。有得揀,我零願坐高鐵。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-31 09:11 發表 查看引用來源

去到西傷咁遠. 我唔止要老虎批准, 仲要趁BB回老家先夾到時間.
依家最多都係間中偷偷地上去玩半日咋.
有機會搵埋你一齊行吖。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-1 19:49 發表 查看引用來源
高鉄現在四通八達,好方便👍去啦,現在去酒吧係潮,在酒吧自然有囡囡,除非你好肉酸核突😹
我呢啲60幾歳既老野,邊度溝到女吖。
肯定係俾錢叫雞個隻。
但吾知有返兩個臭錢係咪會靚仔啲呢?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-1 10:38 發表 查看引用來源

BB ? 大人定小朋友先 大人 BB 好好玩
佢個BB跟咗佢好多年喇。一直做佢紅顔知己。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-10-21 01:55 發表 查看引用來源
去西雙辨立?其實深圳從來也是这样😂
所以我改咗去珠海斜骨。
如係深圳就多去柏美多。其他冇乜熟既場,較少去。
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 惡意灌水 2023-10-21 22:44

引用:
原帖由 emau1 於 2023-10-21 22:44 發表 查看引用來源
係wor
有大橋去珠海wor
時間可能比去SZ多小小摭

c兄,請問:
珠海,大橋口岸一出,是否已經係繁榮既地方,有骨場了

珠海骨場,是否通常都有鬼鼠呢
有冇手爆場呢
正骨一個鐘小費比幾多

謝 ...
我去開既場。夜更搵波仔(經理)。

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70427419&page=1#pid901233137
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 文不對題 2023-10-22 21:38

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-10-23 00:18 發表 查看引用來源
Voking Ching珠海有冇微信客服,可否私下pm我,謝
我樔下,搵到就PM你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆