上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
66  250.2k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-10-23 00:19 發表 查看引用來源
記得Voking ching講過,有好多正野玩,不過要熟人。
係呀。有個69場。係男油酒店度。冇熟人帶係吾會開門俾你。個度我去幾次,次次都好多人。

另一個係力創假日酒店。朋友介紹話係69場,有需要我有WC。要既,我PM你。好吾好我吾敢講,我未去過。

引用:
原帖由 emau1 於 2023-10-22 21:37 發表 查看引用來源
我去百度地圖睇過
街上有黃色單車

有時間去珠海行下先

我估那邊的手爆場
應該好保守下
手爆場,上空,可拉低底摸。
正價300出頭,啲女OK。平過深圳同風平浪靜。
其他食野都平過深圳。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-10-24 01:52 發表 查看引用來源
好的,謝👍
收 PM 啦

九ching,請問金安係邊?
謝謝。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-22 12:00 發表 查看引用來源
我好小回應別人取囡囡或客服微信,除非你經常在这貼吹牛,否則鎖九你,一律不回🤭😂應該上開188也知道这是我缺點🤭😂
呢度好多伸手黨同|PM怪。如係度有分享既,我會覆。

我以前係香討賴過野。有會員問我名稱及某KTV媽咪名,佢去埲場。我做好心話佢知,佢去到玩完話我嚟緊。靜雞雞成班走晒。我再去時,媽咪叫我找數。搞到我同媽咪啀交。所以再俾資料我會較小心。
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 文不對題 2024-1-22 23:27

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-22 23:27 發表 查看引用來源
華,咁都得

c兄你果次失策了
你唔好將你係果個場用開既名號
話比個網友知

呢件事唔關你事
係個媽咪既事
佢應該當其時
用微信或電話同你確實一下

重有
你話返個媽咪丫馬
話佢,衣家佢夾埋人,離,屈你,牙 ...
當年,係十幾年前啦。資訊未有而家咁發達。
香討内地夜遊區好旺。常平都未收皮既時期。
係香討,大把ching PM攞料。我有出帖,後來有位ching PM我。問我該KTV 同邊個媽咪熟,可否介紹,等佢去到吾會俾人呃,有照應。我見佢係請教,所以話佢知媽咪名同我稱號,等佢上去玩得安心啲。
有心裝冇心,通常裝到。
佢去到搵咗媽咪,揀好女,飲酒,唱K。中途,媽咪問我會吾會去,佢話我晏啲到。媽咪走後,過陣間,4條友,話俾DJ聽,佢地隔離房有朋友係度,過去傾兩句。跟手,走晒。

後來,我上到去先知乜事。媽咪話入我數。我話返佢,係人話我個名就入我數,你又俾人走。關我Q事。
最後我都係吾使俾,但變咗吾想再上該場,另外搵新場。

之後,吾係常見既會員,一般吾會俾料。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-30 10:42 發表 查看引用來源
好多人怕被捉
仲有幾日過年。我就抖下先。
如有ching覺得冇問題,歡迎賽後包膠。

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-2-4 13:39 發表 查看引用來源

中伏就一定,仲有佢開晒D場名,好影響我哋出嚟玩。😡
佢咁撚陽,我信啲公安會訂閱佢頻度攞料,然後做野。
即係又少個場玩。

啱啱去咗轉汕尾。有KTV、坐台都800。有木魚,有金魚,上抬前要問清楚。啲女都吾錯。但去馬我諗都要2000。太貴,齋坐。
後來返酒店途中,有電單車仔嬲刮,話400有交易。叫咗幾件嚟睇,可食用。我帶走一件。上房後再開價。
400,齋做。
600,陪沖涼。
800,含,69。
1200,東莞式一小時。
我就揀咗800。
本帖最近評分記錄
  • 九哥哥 威望 +5 精品文章 2024-4-3 16:35
  • emau1 威望 +5 惡意灌水 2024-4-2 23:18

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-4-2 14:44 發表 查看引用來源
人家又不是188版主~这样久以前同大家怎麼恩怨也放下😂
善哉,放下屠刀,立地成佛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆