上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
122  250.0k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-30 02:35 發表 查看引用來源
比人強奸感覺係咪怪怪地,好似唔知點咁🤭師兄算有定力,推開佢,我通常開始左就由佢繼續騎,騎到最後先推開佢🥲
以前富臨有個8X號騎功頂班,身型又好😭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-3 00:41 發表 查看引用來源
Close file😎
去完澳門返黎變晒🥲大家以和為貴和氣生財吧☺️本身這討論區已經人唔多,但最近都多左兄弟出報告,算係好開始,大家好好共享資訊😋

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-3 17:11 發表 查看引用來源

先謝謝你~真的太爽太開心,所以報告最後一次,我的女神终于回歸了上班,一入房就舌 接吻,還伸舌頭進入我囗內,再性感脱衣,吻鲜鲍一路叫爽,一路申淫,情慾高涨再69,口内出清爆發之後大家高清抱住睡,含情默默一流服务,我现在還在房內休 ...
550人仔高檔野,邊間?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-1 12:39 發表 查看引用來源
40136843疫情後囡囡深知錢才最重要,個個認錢吾認人,因為大家窮困左3年了🙄
呢個妹子好樣🤤

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 01:34 發表 查看引用來源

個個月提前一个月预约😂
呢個是哪裡的,好似唔錯🤤

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-4 14:23 發表 查看引用來源
有人話我要食20元饭,免費饭我就食得多😂因為我日日開跑車上班,入油入得多就有Yuu積分,用Yuu積分可以去 必勝客肯德基同其他食店換食物😁油費太贵真惨情,冇錢吃饭唯有食免费饭,好多時晚上客人又請我食免费饭😂以后介開跑車 ...
9師兄揸跑車真好😁你入油入SHELL?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-4 16:00 發表 查看引用來源

好多年前第一次去芙蓉後就沒有再去,給我的印象就係咩都差.部長態度差,技師服務差兼嚴重偷鐘.可能生意太好不志在新客.
疫情前芺仔除左女後生真係無野吸引,同系列陽仔好好多,疫情前😁

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-5 01:08 發表 查看引用來源
今日夠時間
所以冇去 chim lor wan
因為果度好多jc話怕癢的

所以去遠d:講褲
華,人山人海
搭電梯時,好多c兄都係去果層
我以為去走火警的集合地點
所以同一時間咁多人都係去果個地方添

求其,8個8,輪鐘的
妖,啜下佢個波,好 ...
港富晚班有個女女幾好玩☺️

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-7 09:38 發表 查看引用來源
時光昨晚深夜好人又查🙄
深夜幾點比人查?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-10 18:34 發表 查看引用來源
好似12点後,冇看,现在玩著燈出大堂,又有好人便衣查房😂
呢排好似查到開花🙈如果去玩都係去穩陣場好D🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆