上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
122  250.1k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-11 10:21 發表 查看引用來源
敏兒真的好搏,在香港可以直接真罕開大🙄💪👍
怕佢太搏,唔夠膽搵佢😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-26 08:05 發表 查看引用來源
四大《贱人》大家又冇估中😂遲D比D贴士大家👏💪😂 玩下猜猜我是誰也不錯💪💯👍😎😀😆
我剩係諗到一個🤔🤔

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-26 23:29 發表 查看引用來源
你估到係邊1個
緊係最出名果個🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-27 09:49 發表 查看引用來源
昨晚朋友骨精强对我説你有你嚴打~我有我出征💪😂嚴打從來冇停過,胆小就在香港吧👏💪
呢條女有D星味😁邊間場,返咩班🤤

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-27 16:51 發表 查看引用來源
羅湖師兄圖片最底有寫公司名字和微信QR code在右底,你一定顧住睇樣同埋對奶了😹🙈噢!迷上了她「貝兒」😻
我見到,但美麗滙係場名??呢間真係唔知係邊🤣🤣條女如果有7成似相都唔錯🤤

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-27 17:36 發表 查看引用來源

前華橋6666.................發展中心4樓 人民南路2010號
收到,THANK YOU 師兄😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-2 23:29 發表 查看引用來源
以前買全中陪饮~陪食~陪玩~陪訓二千幾元,現在全中冇五千落吾到楼,吾抵玩。有錢就任性,買全中的女神甘拜你😆😂👍👏
以前我直接等女女收工食宵夜,唱K,開房😆

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-3 16:25 發表 查看引用來源
從來免费最易奶野也最贵😆,接左其中一个超大波技師约過佢一次中,(應該好多師兄揸過佢对奶)有次约佢收工吃饭拍攝上去佢家,重要留我在她家,大佬大波妹吾係我杯茶,玩過就算,重要留夜,急急立刻走人,留精不留人😂疫情前真的好多野玩 ...
都唔算免費既,唱K宵夜都要錢🤭仲有酒店按金,因為我以前通常都會早起返工,會叫女女走果陣拎埋D房按金,我有付出架🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-4 08:34 發表 查看引用來源
唉~重提免费餐🙄無論在香港或阈內食完好麻烦又上身,真係冇你甘好運冇樹冇痛😢
唔會啊,講真多數食到免費餐都要本身同女女有返咁上下相熟先得,以前我成日要上深圳,一星期最少都3,4晚係深圳過夜,講真如果一星期搵3,4次同一個技師,好快就熟,技師都係人,實有七情六慾既😎有D技師仲好大食係桑拿房執左劑之後仲約我等佢放工去佢屋企再黎🥲真懷念以前D技師又後生又索😭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-9 09:02 發表 查看引用來源
想當年係幾多年前先?😆想當年我謮大学時全部你情我願大把年轻正當囡囡食😂😆💪
疫情前都有啊,不過疫情後就無試過了,因為疫情後感覺到女女好多都以錢為中心,一感覺到女女係咁我就無興趣同佢熟,我鐘意真心交朋友果種FEEL,我唔當你係技師,你都唔好當我係客,得閒咪收工食下飯睇下戲一齊揼下骨吹下水🤭但明顯既係免費餐會跟隨自己年齡而減少機會🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆