上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
122  250.0k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-24 15:34 發表 查看引用來源

完全同意,囡囡著條貼身小裙仔入嚟,個人都開心D......

有D高鐘囡唔著工衣著私伙連身裙,我都即刻醒神哂!🤣
著私伙野緊係醒神😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-24 15:58 發表 查看引用來源

對~低胸,短裙最誘惑,同條骨女又K歌又酒又煙,大家醉醉地, 真係攪時High歪歪💯一下吾覺意入左也吾知😂真係講起也High😍
咁下次搵女要先灌佢飲下酒先,之後先揼🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 01:55 發表 查看引用來源

以前TSG改名金安養生有冇師兄去過?现在D女個個PS到冇得頂,例如呢件3333看相💪
九哥。。呢張相好誘人呢🥺睇完我怕一陣我又忍唔住上去😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 02:16 發表 查看引用來源

皇廷酒店 福田區金田路 2028號

呢件全埸最正又波大😍
晚班?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 02:35 發表 查看引用來源
早班💪
噢,早班難有機會品嘗😭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 02:49 發表 查看引用來源
晚班去喜悅555, 湖南小數民族,波路正,要找幾次才有妹妹摸😂
收到師兄,有無D蝦條介紹下,以前富臨,皇馬好多蝦條🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 03:32 發表 查看引用來源
富臨~你蝦條幾號?😂皇馬D女差小小😂
嘩,師兄,咸豐年代了,邊記得號碼,皇馬初期D女都OK,最記得初開張果件1仔,夠猴擒,男人最愛🤭之後D女開始每況愈下,之後頂唔順返去陽仔玩😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 12:33 發表 查看引用來源
剛剛到芙蓉、按腳大堂超多人
坐了半小時冇人理
望到隔離囡隔毛巾替客按雀
師兄,假期去芺仔,貼錢買難受啊。。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 13:18 發表 查看引用來源
車~皇馬甘久也記得,褲林當年係深圳三大美女骨埸其中一間,見到有技師成日丟D客在网上爆佢地勁好服務,因為的二五想溝佢,博好感,你吾爆也是有原因,出來玩同去公廁一樣,去完就算,認真便輸了,不過可以扮認真騙下佢開心。 ...
因為皇馬一姐真係好難忘,其它既真係唔記得號碼了,有時都係以前火車頭師兄介紹比我,以前我都係跟火車兄搵食😁

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 14:42 發表 查看引用來源
佢叫我簽250另外大堂78乘3
加按肩另簽小費
冇入房糸米on𨳊左?
如果係大場按呢個價錢都尚可接受既,但如果芺仔呢D機場咁不如直接入房搵技師仲實際😁師兄下次玩可以做下功課先🍻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆