上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
122  249.9k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-21 01:03 發表 查看引用來源
{亲爱的 大陆按摩太严了 公司又关门了。我会在香港几天时间哦 欢迎预约哦。周三开始接受预约}

以上刚刚骨女Jenny 傳來,大家信否又嚴打🤓
信,尋晚去玩突然著走鬼燈🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-21 01:51 發表 查看引用來源
星期六突然要登記就知乜野料子😂👍🤓話之佢,第二次去芙仔,我都玩完69二條肉虫,玩左佢一個月好悶了,係時候要換畫了🤗👏
換玩邊間?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-22 10:12 發表 查看引用來源

免費嘅咩芙蓉食野?我去過幾間不論正邪刀收錢
正常入房做項目是免費的,如果淨桑或只做大堂項目就不知道會否另外收費😁

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-23 00:15 發表 查看引用來源

都係以前陽光啲房好,張床拍埋門邊度牆,門口個窗又開得高,係外面好難望到張床(我試過係外面望唔到).裝修完唔知啲房私隱度會點呢?
係啊,果時陽仔要係出面望張床真係唔易,私隱度唔錯,最正係近前台門後果幾間A房,無咩人會行過🤭以前係御龍閣或紅樹林玩技師會用垃圾袋封窗,好鬼攪笑😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-23 03:08 發表 查看引用來源
係啊,果時陽仔要係出面望張床真係唔易,私隱度唔錯,最正係近前台門後果幾間A房,無咩人會行過🤭以前係御龍閣或紅樹林玩技師會用垃圾袋封窗,好鬼攪笑😂 ...
以前皇馬有間房好鬼正,好似係中間果行最入果間,好難先可以望到入裡面,因為有障礙阻住,果時我次次要果間房,點玩都得,可以話係炮房🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-14 14:29 發表 查看引用來源
成98公斤218磅,想起肥妹乃佢西不知道是否多水,佢講明明可以直接乃西~唉~以前應該係不会,肥之過😢
大陸妹妹體重用斤做單位,同公斤唔同🤣如果90幾斤其實唔肥啊,都算FIT,瘦過90斤就唔好了,太瘦無肉地😁

引用:
原帖由 emau1 於 2023-4-25 23:59 發表 查看引用來源
爭扎左好耐
去唔去好

卒之今日都去左了
chim lor wan
好驚,好驚公安突然沖入房

搏1搏啦
1個禮拜先上去1次
成3個禮拜冇食過出便的鮑魚

彈左3個jc
先遇到一個不怕癢的

今日呢餐好好食 ...
呢個場好玩,師兄真識玩🤤

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-11 12:52 發表 查看引用來源
陽光重開昨日去了看看有什麼轉變.下午二時左右到,竟然要登記証件.同前台個女接待員講同系金碧同芙蓉都不用,為何呢間要登記証件呢?佢話領導吩咐要登記証件.算,一場來到就登記吧.入到更衣室,看來比以前大了一點,沖涼格 ...
多謝師兄陽仔報告,睇相見到有幾條女都想試下,不過暫時未能放棄時光妹子😭價錢是否跟芺水,金碧一樣475人仔?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-11 14:39 發表 查看引用來源
多謝各位支持~希望多D師兄出贴,日半前罗湖之友師兄貼看人數超过我幾千人 瀏覽,因為我冇上一段时间,话甘快用一日半又趕過罗师兄😘😍💪罗師兄努力出報告👏✌️💪😎 ...
大家都努力出多D好報告,等大家都可以玩得開心,我都好鐘意睇9師兄報告😁黎緊兩星期應該無咁得我閒北上,因為要同屋企人去台北3日2夜,返黎又約左靚女去澳門2日1夜,會少D北上🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-11 15:54 發表 查看引用來源
好彩我家人在英國冇甘困身,我好得閒,北上同客玩多💪👍我也好喜欢你的贴,又念舊又什么年龄也玩,我就只喜欢小鲜女😂
OK啦,我屋企人都好少理我,不過疫情見幾年無出遊,咁岩韓國同英國朋友又約埋一齊去台北,咪順手帶埋屋企人去玩下,都玩得有些趕,只能3日2夜🙈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆