上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
122  250.1k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-17 16:22 發表 查看引用來源
我现在差一个吞精年轻女技師😜😁👏✌️
要吞埋咁激,口裡放煙花加多下回魂嘯都已經夠爽😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-17 16:36 發表 查看引用來源
吾知道现在新富臨有冇吞精活动玩😂😁有就飛去🤣😂
好似換左老細,D女睇相都無以前咁得🤣

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2023-5-17 16:48 發表 查看引用來源

咁我唔好彩
或者第一次去唔比咁多野玩
師兄,其實好睇技師,所以我都係朋友介紹先去試新菜多,前晚玩果件光脫脫都係朋友介紹,有D技師為左賺多D多D客就要比多D福利客人😋

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-17 19:07 發表 查看引用來源

師兄中囡好似都ok,咁雅閣灣 88(即前迎君88 Lucky)啱你,全高清,好服務.......冇疫前咁瘦,不過同時升咗cup(唔似係中超).
多謝師兄介紹,中女唔緊要,順眼就得,隨左升CUP,服務方面有無升埋級增值先🤤政府都成日鼓勵我們要自我增值😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-18 08:33 發表 查看引用來源

服務都有增值.......
咁又OK WOO😁

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-24 12:14 發表 查看引用來源
C兄:深圳骨打完風未呀?
好似都仲打緊,或者已經唔係用打風形容,係嚴左,朋友尋日早上6點左右都中查牌🙈

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-24 18:16 發表 查看引用來源

事實如此👍 三年疫情下, 深圳冇左香港人 罗湖商業城 好似死城咁😥 現在通咗关💪💯 係時候 比来深圳打工人员慢慢過生活做好 生意,重攪乜鬼甘多😂试想深圳骨埸可以带旺好多行業~養活好多人💪 ...
咪係囉,我地過黎揼骨係帶旺深圳經濟😁

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-25 07:27 發表 查看引用來源
習總說我們已經進步💪💪
無需要這些金錢😇
小心
的確如此,所以而家管制好嚴,黃色業務佔經濟收入越黎越少🥲

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-25 08:35 發表 查看引用來源
正正當當行入來检查,早就著消防燈通知你著番衣服,又看看你什么水會😂六点查時光?
朋友話好彩有著走鬼燈,著得切衫🤣金泉灣會所

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-25 17:16 發表 查看引用來源
金泉湾的细水會小心😂
係啊,金泉灣感覺幾危險😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆