上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
69  250.2k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-17 10:39 發表 查看引用來源
呢D係所有囡囡吾想比你攪妹妹借囗,试问性玩具,例如震蛋~假九也入得洞,你隻手清洗乾淨就冇问题,因為人人指插,一日八個客插,8x365日=2920人指插,体息也最小2500人狂插,個西洞吾残吾阔就有鬼,幾年後一個拳头也隊得入洞,真係老公會投 ...
就算係揾食,係囡都唔想一日到黑俾人'挖呀挖呀挖.....'啦🤣,呢招只會用嚟留客!😏

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-17 13:58 發表 查看引用來源
333的師兄話可指插,乃波~摸妹,乜野也可以除開大同69,你樣子係正常30多歲男生?定好克人憎樣?否则不会这样,可能333一入來,你問佢可否69/指插~咬波~亚支亚咗或講左什么得罪佢?D女扮上菜你不用问,只做就得,吾比你佢立刻講😂
高清=全脱 ...
D囡睇人俾,就算係後生靚仔都唔一定有,佢地揸撚多過揸筷子,咩靚仔未見過?個客二話不說就指插佢地未必會避,反而見你斯斯文文有禮貌問得唔得,佢咪收埋起塊田囉,你估佢地為興趣,真係想開心share塊田出嚟俾人一日耕到黑咩?🤣 把口朗過油氹得佢地開心反而容易任你舞!😏

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-17 14:46 發表 查看引用來源
通想收起塊田果D我唔會有下次,但如果服務好又一絲不掛,服務增值,我會長玩🤤
有得耕田一定會加分,冇我都可能會再约!😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-17 15:30 發表 查看引用來源
我最低限度要摸鮑魚,飲奶奶😂車輪,毒龍,全身漫遊我不在乎🤭
師兄中囡好似都ok,咁雅閣灣 88(即前迎君88 Lucky)啱你,全高清,好服務.......冇疫前咁瘦,不過同時升咗cup(唔似係中超).

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-18 02:40 發表 查看引用來源
多謝師兄介紹,中女唔緊要,順眼就得,隨左升CUP,服務方面有無升埋級增值先🤤政府都成日鼓勵我們要自我增值😂
服務都有增值.......

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-18 10:48 發表 查看引用來源
可玩法式?係我又约😂✌️👏
增值到咩程度就唔講嘞,囡囡俾乜嘢個客好睇人,真係話唔埋.........可能只係以前俾得少我呢?😄

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-18 13:49 發表 查看引用來源
哈哈💪我去可以净楂波😂
中女冇嫩鮑你不屑增值啫!😏

回覆 889# 九哥哥 的帖子

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-24 17:22 發表 查看引用來源
大家血濃於水~不會伤大家感情,深圳歡迎你💯💪👍
哈哈.......九哥都好有時事觸角!🤣👍🏻

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-25 09:36 發表 查看引用來源
教精你,下次問下次姨妈什么时候到,有D好好技師多放假,其它揾賓七技師不会告诉你,重有D伏街技C第一次上中扮來了🤣
係,紅牌技師會襯住例假放假抖吓,就算開工都會Wechat問番個客介唔介意,介意就取消預约,最仆街係今日預约聽日都唔講照上鐘,做到一半至講....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆