舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
11  251.1k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-10 21:43 發表 查看引用來源
褲原69也488,其它地方538🙄好貴
貓哥又老作,富源無69架。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-30 11:14 發表 查看引用來源
新彊技師玩過未?净看事業可以溶入德国大肉腸💪😁
係on 9仔至信,9流雞店,有咁好樣貌,同超勁身材女。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-4 08:44 發表 查看引用來源
E家深圳真係難搵到後生又有服務既技C了. 大堂會多D, 但入房又貴, 最多都係手作仔 上中下路一般只通一路, 好彩有兩路. 所以都好少人提指數666.
你唔好踢爆,猫哥及其分身大陸技C,可以食奶,乃撻,大車一定得,等於666,兵有你講到指數咁低我自己060咋。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-4 12:29 發表 查看引用來源
見到你甘能慘060,你pm我比技c微信你约666以上😊除非你好囗臭~樣衰,否則一定有👍💪
乜你又係猫哥,失敬喎猫哥呢排在官記食緊200元1Q大媽,係輕中,到你有$北上,再通知小弟。大家可以跟他揾食。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-6 08:52 發表 查看引用來源

係好舊. 大堂黑媽媽, 都唔知有冇清潔消毒. 煙味一定有
去過一次, 唔想再去. 我去9龍W, 月H灣, 甚至時光都新過佢.
你不用揾小凡,比家用嗎?仲咁得閑,4圍去?

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-10 09:08 發表 查看引用來源

我約左老紀天日去.
老紀鍾意去水圍有水池浸,食生菓,做facial.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-10 13:41 發表 查看引用來源

我帶佢去過一次, 上左引
上次佢搵99, 今次唔知搵邊個.
無得報消,他一個月去一次🤭

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-11 08:11 發表 查看引用來源

佢一個星期一次, 多數水圍洗頭鍚手手.
間中水圍都會搵大媽起飛. 想後生D就同我去9L灣.
手叔至錫手手?

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-12 09:39 發表 查看引用來源

9LW 停業. 尋日上去, 大堂黑媽媽. 相熟話全深圳都好嚴, 話老紀去水圍搵小姐姐上房小心D,
相熟帶左我入房做面膜, 突然響鐘, 冇著燈, 即刻拎野去後樓梯.
見到都有十個八個C兄起度, 有幾個JS都幾靚
2-3分鐘就返去 ...
九龍灣大堂,不嬲黑麻麻,無開燈,有幾個c兄睡覺,而且無主任在,只有旁边茶水阿姐在,你要用微信叫主任,企会招呼你,問你叫幾号,然後叫你入房,女好快到。你不要听人,以訛傳訛,網傳它停業,九記仍然營業,但做熟客。我昨日叫了9999,以為可以遇到老紀同你。有相有真相,主任乜樣,男定女都唔知,全微信操作,幕後人物好安全

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-13 10:34 發表 查看引用來源
點解咁委屈自己? 畀錢揼個骨好似做賊咁樣要 偷渡😢🙄大佬吾平🤔又水脚又食饭又揼骨费😩
咁都好過猫哥老官金橋附近300食大媽,仲要無涼冲,快快搞掂跌錢。😢

前往最後回覆