上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  250.0k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-7 03:38 發表 查看引用來源
男人天堂🥺🥺
那年有一天,一個幼幼大約十七~十八歲歲還在讀什麼專科學校也來上班,有一晚同我講《常平真係男人天堂》以前客戶常常在常平和我,鬼佬傾生意,一定送三條女给他,通常一唱歌歌就連續五晚,真係吃喝玩樂盡在《五月花》不知道有沒有師兄也是这样 墮落,現在往事只能回味😭

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-7 13:30 發表 查看引用來源

五月花是凡尔赛徒孫开的,,不如講花街鼻祖亞🐎遜森林。
呢D當然要紅門大師兄分享下鼻祖 亞馬遜森林 荒淫無度之處 💪👍

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-7 15:24 發表 查看引用來源

那些年東莞嗰嗰鎮都百花齊放.塘廈花園酒店夜總會晚晚都幾百年青貌美少女到場任君選擇.
講起靚女都係首推太子酒店嗰啲囡囡.
真係講起也開心🤓💪👍

有件常運動身材fit 爆囡囡邀請我去以下这間公司爽爽,記得買腸仔包~蛋撻請返技師互食以示謝意,有冇師兄去過?🤓😍如有性趣可以私訊我囡囡微信,但條件係試完記得《分享報告》
皇家海岸按摩足浴向西花園店東風路向西村向貴樓3樓

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-8 03:45 發表 查看引用來源
呢間真係未玩過,腸仔包好正🤤
真的好爽,不過呢件可能個個有腸仔包食,所以吾合乎我要求🤓最好D女揀仔食腸仔包最好🤓

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-8 15:56 發表 查看引用來源
我鐘意鮑魚浸海參🤤🤤
所以呢好快收一件食呢味😍🤓不過好困身,又冇得吃其他鮑汁🤓💪

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-8 03:45 發表 查看引用來源
呢間真係未玩過,腸仔包好正🤤
所以就公開,益下下大家又可分分享,港深一家親,呢件成日去健身,身堅正👍💪

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-8 18:12 發表 查看引用來源
所以就公開,益下下大家又可分分享,港深一家親,呢件成日去健身,身堅正👍💪
Kinchow ching 晚一点Pm你,記得分享報告,如中伏不要怪我,教你一招😂可以直接問佢需吾需要買腸仔包佢食,佢要才買去,鮑汁當然一起👍💪😂問

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-8 18:34 發表 查看引用來源
Kinchow ching 晚一点Pm你,記得分享報告,如中伏不要怪我,教你一招😂可以直接問佢需吾需要買腸仔包佢食,佢要才買去,鮑汁當然一起👍💪😂問
中午進擊的巨人師兄你試完食鮑汁記得報告分享🤓👍💪check  pm🤓

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-8 21:20 發表 查看引用來源
非常困身,不過也有當中樂趣😁
一定啦,我環保份子來,所以對手一定要乾淨🤓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆