上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  249.8k

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-2-27 10:30 發表 查看引用來源

請問係邊間場??
心怡家園水會, 友誼路芙蓉大廈H1座1樓,我未去過,如伏不要怨我,係D靚技師走左去上班邀請我去,弟弟一條,深圳甘多囡囡,邊去得哂😂

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-2-27 10:19 發表 查看引用來源

九哥哥, 請問皇庭威送唔送大堂, 同埋可唔可以喺房瞓覺過夜??
好似送按腳,我吾玩大堂,玩舒服去香港正骨啦,只入房玩,貪小便宜很多時候係最貴😂大部份可在大堂睡😏

好奇一問在深圳有冇47歲大媽在邪摩場所擔任骨婆?

##該  (47歲) 女子在深水埗按摩場所擔任骨妹,與死者前家翁在數個月前認識。本月中,她以月租逾4萬元租用尖沙咀凱旋門一單位,用作窩藏碎屍死者的前夫##:

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-27 10:44 發表 查看引用來源
心怡家園水會, 友誼路芙蓉大廈H1座1樓,我未去過,如伏不要怨我,係D靚技師走左去上班邀請我去,弟弟一條,深圳甘多囡囡,邊去得哂😂
小仙技C比我佢服務 範圍 😍课表:早班:12点到12点。时间60分钟,收费428.过水,舌尖漫游,波底漫游,海底捞月,十指弹琴,蜻蜓点水,丝袜诱惑,手推,胸推,足推, ...

附件

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-27 23:02 發表 查看引用來源
冇 lor 冇 lor
真可惜

以前我去 chim lor wan,疫情前
jc 糖糖比我親小妹妹的
親親小妹妹~親親小弟弟~相親相愛好多都有,不用愁😂

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-2-27 23:53 發表 查看引用來源

呢個都OK, 九哥哥真係重貨, 以後靠你多多介紹
做乜九比188网比咸网入侵左,成晚一入就轉去咸网😂
重重乜貨,以前的技C都過成三年了,佢地又老3歲🙄,真係探索完呢班也冇時間找新女試,疫情前有17歲新技C上班,不知現在邊度有,因我喜歡20-21的技c,貪佢地小玩,一刺激妹妹就會面紅红,如再大就就冇呢D歌仔唱了。

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-28 12:12 發表 查看引用來源
大堂D人行來行去按雀
望下隔兩行、見到其他女又係咁
幾特別🤣
D按腳妹賺錢真係爽,隔衣衣服揸,波冇冇比人揸也有錢袋入袋,相對技C真係辛苦錢🙄

不要問我比囡囡微信,我費事煩,而且三五識七点會比你,上前台一次或者加經理微信就得,吾通食飯也要我夾落囗?🙄

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-28 12:37 發表 查看引用來源
放假入房睇吓點、🤣借問技C可以揀嗎?芙蓉
媽的,上星期六你花七百也冇入房玩女?真0n99😂
當然可可以,加前台或經理微信睇女,看啱才上,又可早幾日约定,送比你呢女多 賣淨蔗吾得😂

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-28 13:14 發表 查看引用來源

大堂唔大, 好似廿張凳上下. 但入房就蕩失路, 好多條巷, 走火警實燒屎. 左轉右轉都唔G行左去邊.
環境同時光差不多.
好危险,一陣出完火救吾度度火,燒屎弟弟就就大濟😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆