上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  250.1k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-2 22:13 發表 查看引用來源

黃金水匯都算係我主場,疫情前每星期都會去.嗰陣時分美容師同美顏師.有個美容項目唔記得叫咩保健養生(機餐)只有美容師可做,美顏師唔做得.如果係推油或推淋巴就搵美顏師,靚啲同後生啲.如果同美顏師熟的話,一樣有增值 ...
條女在黃金做幾年美容師搵吾到食,才去左芙蓉做技師,所以美容師吾呃你多餓死左😂總之男人吾玩吾安樂😂話事事話佢話淨係只送蛋撻给我食,沒有给予其它客😂其實在她家玩安全又夠放💪下星期去喜悅找下D舊相好先。

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-3 11:27 發表 查看引用來源
你一定巧靚仔或豪爽
可惜我兩樣刀冇
我兩樣刀冇

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-3 15:10 發表 查看引用來源
英豪囡質素有冇芙仔咁款?
你冇溫書讀我貼?2019年差点包起條女,上星期刚刚返英豪,以前佢红牌係三個字號碼,好似现在才24歲,好野來,那時小鳥伊人,面红红,真係想起也......哈哈~冇見她三年,應走樣機會不大吧,她沒有上班好久😜

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-3 15:32 發表 查看引用來源

請問佢上早班嗎? 可告知工號嗎?英豪好耐冇去了
太敏感課題不太方便,你自己去嘗試發發掘一下,英豪有D女好高質,而且晚上可看看夜景睡覺又可看日出😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-3 16:33 發表 查看引用來源

那可以告訴我她的工號是由1個數字,兩個數字,3個數字,4個數字還是5個數字組成呢? 她應該上晚班吧
疫情前紅牌係3個字貴D又小30分鐘鐘,現在红牌牌應該係四個字💪👏👍答左你啦😜✌️

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-3 17:56 發表 查看引用來源

我可能估到邊個啦.上晚班的
有D野知道就算, 不要爆響口 ,費事令大家唔開心,人地也有亞媽生,謝。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-4 04:39 發表 查看引用來源
師兄講得好岩👍
人要互相尊重,那麼的的女自然對妳好,師兄今日去邊度探索 人體奧秘😂💪👏👍

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-4 22:28 發表 查看引用來源
身在英豪⋯⋯非常靜、吾知平時糸米咁
第一次來
你可以慢慢選女,可以找個有夜景看睡覺到明天👍

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 22:54 發表 查看引用來源
星期六生意都咁差
生意差D女服務更加好66666好正下👍

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-4 22:56 發表 查看引用來源
519是否入房全包?
對,約66666,找標哥,加加佢微信

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆