46 12345
上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
45  250.2k

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2023-2-4 00:38 發表 查看引用來源
到時如果7日之內去過澳門需唔需要做柒酸檢測?!
老作跛猫閪,剛老作去左八樓,屌你用假鳩

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-19 22:34 發表 查看引用來源

個個都自律,係隻chauchow77 洗版,偷圖,老作,同係其他ching帖内搞事。如果吾係,我都吾會理佢。
我都想有個地方大家可以通下消息。
自己老作,俾我踢爆,正大話精,無地自容,就週圍話人大話精,正大話老作跛猫閪分身viking

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-1 23:31 發表 查看引用來源
9哥哥c兄

請問知唔知
lo wu 大酒店
那間的情況怎樣

那間以前係我的主場之一
好多jc都好放
好多jc上鐘時
都大聲叫,叫到隔離房的我,都聽到

後來我去左 chim lor wan做主場
那裡新凈d

話時話
點解冇人講
名震一 ...
成日上,羅湖大酒店变左维也纳,诋上嫖客

引用:
原帖由 Ltfhhh 於 2023-3-2 20:46 發表 查看引用來源
沙尾東西都復活!剛剛去完
咁有冇去新洲,我去完玩鸡你就話個度冇鸡,我前日先去完,幫大妈做陰道清道伕 ,你話尾東西復话,發夢去過定真?我過羅湖 做完trade ,係菜鸟攞的嘢 去79漁船飲飽食醉 就去新洲 ,我用 可以回返79漁船五元濕巾幫鸡做陰道清道伕,嗒完隻鸡就走,無去沙尾,上次冲沖行過,唔觉花好月圆,你沙尾去完又去,花好月圆 尚在淫間?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-2 10:59 發表 查看引用來源
西九師兄你现在正正常常分享米米好,分享玩後生女才主要目的。大媽就算了吧😏😂
要北上新洲大嫣先享受到米米之味,插秧新來相頭好唔俾濑閪,濑左两件丫乌相頭,但卅零,波堅,閪正,濑到兼典床典蓆,但始终有鸠笠K Y味,大妈就用賓州了閪,啜蓮,再濑下,大妈隻gap標嘢,咪做陰道清道伕,好能好味

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-3 00:28 發表 查看引用來源

又係度老作,正大話精。
剛收到又有trade做,下午落馬洲,夠去飲杯茶,食個鲍,整件新洲米青gap嗒下,睇下隻猫分身尾東西復话,老作?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 22:15 發表 查看引用來源
你鍾意吹牛咋,唔好以為其他人都鍾意同你吹牛
條九細佬初初出帖就話自己係南山玩,唔熟羅湖福田,而家講講下就以前日日福田羅湖

引用:
原帖由 voking 於 2023-6-5 01:21 發表 查看引用來源

我都蹬你女神早日回歸,你就齊人之樂。

廿幾歳時,搵到下錢,當年晚晚大富豪,今日世界,富都,富城,斜路(中國宮殿),晚晚吾同女。後來出差成日去泰國、台灣。去到泰國,冲涼,KTV。台灣就脫衣陪酒。95年開始北上,剛開始係崗廈,1/3/5同 ...
大富豪84年先開,整個開張到9O年,真係一晚一房難求,你條老作七六voking,乜嘢新鮮羅白皮,唔係有錢就得, 乜話晚晚大富豪,有机会嘅!一定九十年後先有可能,咁你边有65+咁能長命,住迫摇有九千司机,73年千五請文員,都係老作六百幾幾去X龍桑拿嘅老作紅門,同你而家咁能X去源泉,佢作到一定7O幾,就買到珠海長者飛,係咪佢係源泉俾張飛你(實在两條老作同一人)佢地边会咁長命

引用:
原帖由 voking 於 2023-6-3 03:18 發表 查看引用來源

9哥哥,吾使理佢,又一個77自認乜都叻。
個77最鐘意係別人帖内話人吹牛。
自己冇本事就話隻貓一夜七冇可能。但一夜七大有人在。
係我貼就話我講大話。金巴珠海-香港收33港紙,八達通購票。我影晒車飛,售票機佢就冇賴行爲 ...
一個65+,玩左四十年玩囡近千,屌唔少閪,廿四小時出三精唔屌閪,笑?

引用:
原帖由 voking 於 2023-6-7 02:22 發表 查看引用來源

我諗佢未去過大富豪。我落大富豪不下100次。只有一次冇房,我同朋友坐係bar度等房。坐係bar,所有酒水免費。未試過話一房難求。可能佢樣衰,門口啲大哥吾俾佢入。我開始去night club,第一間係中國城,當年係1984年。之後起 ...
我真係去過大富豪門口,同去鄉村俱落部,石澳高爾夫球場都係去門口,但都係未夠一百次我84去廟亍4O,去公記80到100,所以我有樓
落大富豪不下一百次,笑?後期有机会去一百次,二百元睇表演兼一杯飲品,

做導遊,不過唔会係你,無'跛'做導遊

一個話95北上,125,東莞258,95後尚去大富豪
我9O初北上後,都唔去'迷城'執北妹

(大富豪)大陸打左靶

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆