上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
45  250.2k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-14 14:04 發表 查看引用來源
師兄介绍甘多骨埸给你,最近未见你在此報告😂
冰河地址是
《深圳滨河时代亚朵S酒店 》
另外我開口(小)攪事能樣《過主》容已易,但又引起爭執嘈吵,好多扮大佬, 扮老 屎忽😂
但係自己有冇良知&自知之明?明知人人討厭你就醒水 ...
《過主,你條76,扮乜能,我真係廢能,但廢能以前屌過唔少囡,76你咪老作,初話只識去南山,而家!!哈哈乜能都識:老作,咪跛閪分身一名》容已易,但又引起爭執嘈吵,好多扮大佬, 扮老 屎忽😂
但係自己有冇良知&自知之明?明知人人討厭你就醒水啦,冇良知人等同廢能😂

引用:
原帖由 voking 於 2023-6-14 22:14 發表 查看引用來源

收到
[table][tr][td]
引起爭執嘈吵,好多扮大佬, 扮老 屎忽😂

《過主,你條76,扮乜能,我真係廢能,但廢能以前屌過唔少囡,76你咪老作,初話只識去南山,而家!!哈哈乜能都識:老作,咪跛閪分身一名》容已易,但又引起爭執嘈吵,好多扮大佬, 扮老 屎忽😂
但係自己有冇良知&自知之明?明知人人討厭你就醒水啦,冇良知人等同廢能😂

[/td][/tr][tr][td][size=0.85]下一頁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-14 14:04 發表 查看引用來源
師兄介绍甘多骨埸给你,最近未见你在此報告😂
冰河地址是
《深圳滨河时代亚朵S酒店 》
另外我開口(小)攪事能樣《過主》容已易,但又引起爭執嘈吵,好多扮大佬, 扮老 屎忽😂
[table][tr][td]《過主,你條76,扮乜能,我真係廢能,但廢能以前屌過唔少囡,76你咪老作,初話只識去南山,而家!!哈哈乜能都識:老作,咪跛閪分身一名》咸記日日警車.以前見警車就走鬼.而家知唔係以佢地為目標.照企,我日日去照嗒,一百幾十,人地咁辛苦落嚟,咪幫親下,HK人好客之道,话狗哥,扮九哥做大佬,去受靶先 扮老 屎忽,俾人屌😂
[size=0.85]下一頁

<span]

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-15 03:10 發表 查看引用來源
引起爭執嘈吵,好多扮大佬, 扮老 屎忽😂
《過主,你條76,扮乜能,我真係廢能,但廢能以前屌過唔少囡,76你咪老作,初話只識去南山,而家!!哈哈乜能都識:老作,咪跛閪分身一名 ...
《過主,你條76,扮乜能,我真係廢能,但廢能以前屌過唔少囡,76你咪老作,初話只識去南山,而家!!哈哈乜能都識:老作,咪跛閪分身一名》咸記日日警車.以前見警車就走鬼.而家知唔係以佢地為目標.照企,我日日去照嗒,一百幾十,人地咁辛苦落嚟,咪幫親下,HK人好客之道,话狗哥,扮九哥做大佬,去受靶先 扮老 屎忽,俾人屌😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-14 08:42 發表 查看引用來源
去過坦州唱K兩次
好似番去90年代初東莞布吉仍然好落後地方
不過真係平
坐枱一舊水
後期連坦州刀掃
同事去到菠蘿鎮(好似叫神灣)玩
講開坦洲,坦洲曾經熱爆有石船殘廢飧

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-24 09:42 發表 查看引用來源

講開坦洲,坦洲曾經熱爆有石船殘廢飧
去坦洲石船食殘廢飧係08年左右,係金沙有免费船去马交一攞埋的著數,去拱北坐坦洲專線,五文鸡,去到滙昌酒店就坐摩的去石船,

引用:
原帖由 voking 於 2023-7-1 03:24 發表 查看引用來源

我都係咁話。
佢成日入人地個帖搗亂。發啲不堪入目照片。講大話。冇賴流氓行爲。
可惜冇版主禁佢。
講大話点及得你地,你地出帖就話人老母做鸡,幾條分身76受完靶出番嚟

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 01:34 發表 查看引用來源

個個月提前一个月预约😂

依的打炮

60到80
係真真實實唔係你條76放的大話骗照

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 12:03 發表 查看引用來源
Oh no她回覆我在老尖做 表錯七日情😂
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 01:34 發表 查看引用來源

個個月提前一个月预约😂個個月提前一个月预约😂
附件 mmexport1688232756671.jpg(627 KB)2023-7-2 01:34

依的打炮

60到80
係真真實實唔係你條76放的大話骗照

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-2 15:37 發表 查看引用來源

你真係好撚煩,放啲咁核突相來污染眾人眼睛.相信呢度除你之外冇人對大媽有興趣
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 12:03 發表 查看引用來源
Oh no她回覆我在老尖做 表錯七日情😂

依的打炮

60到80
係真真實實唔係你條76放的

個的大話骗照係濕鸠仔自我發夢濕鸠
H K如圖大妈有百幾萬,晚晚有十幾萬男Q佢,有冇兴趣?個個都喜欢後生,但.實際的,後生囡咁易濑閪,桑拿時代,都要刷牙,漱口水,先餵鲍,個的發佢濑喼仔春秋大夢,我都想濑喼仔,屌喼仔,實際的,中出要大妈,濑喼仔,買隻假閪喼仔濑,發夢濕鸠仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆