上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  247.1k

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-1-16 18:26 發表 查看引用來源

我都唔鐘意肥屍大隻,但感覺大波都係肥底,好少遇到大真波瘦底,假波就遇唔少。

星期六去千x,同客服講明要大波,最後嚟咗個真係大波,不過中肥,好彩樣可以又高,都可接受,三路通可大車。

完事出大堂食碗腸蛋麵,聽到隔離三個c兄講 ...
條女可,有得住嚟舔妹妹打真係更加爽好多

金安大堂女可以入房玩高精 ,如看上你 ,又可出街街

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-17 10:17 發表 查看引用來源

條女可舔,有得奶住嚟舔妹妹打真係更加爽好多
咁要檢查隻鮑靚唔靚、有冇異味先。😆

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-1-17 10:46 發表 查看引用來源

咁要檢查隻鮑靚唔靚、有冇異味先。😆
92 場囡囡隻靚鮑香味多,小姐姐舊年頭剛下海隻鮮鮑最靚又好反應多水多汁,洞口又緊窄
每次舔佢鮮鮑成日High到淫叫大比夾實你個頭,人又可狗仔式女上男下,隻鮮鮑對注你雙眼,舔下又望下鮮鮑,呢下精彩只差佢冇用口,,一年後佢反應小小麻木了,剛下海要 早玩早享

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-17 11:34 發表 查看引用來源
92 場囡囡隻靚鮑香味多,小姐姐舊年頭剛下海隻鮮鮑最靚又好反應多水多汁,洞口又緊窄,成日High到淫叫大比夾實你個頭每次舔佢鮮隻靚鮑,人又可狗仔式女上男下,隻鮮鮑對注你雙眼,呢下精彩,一年後佢反應小小麻木了,真系 ...
九兄,果然係識玩之人🤣

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-1-17 12:13 發表 查看引用來源

九兄,果然係識玩之人🤣
大家識玩之人

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-17 11:34 發表 查看引用來源
92 場囡囡隻靚鮑香味多,小姐姐舊年頭剛下海隻鮮鮑最靚又好反應多水多汁,洞口又緊窄
每次舔佢隻鮮鮑成日High到淫叫大比夾實你個頭,人又可狗仔式女上男下,隻鮮鮑對注你雙眼,又舔下又望下鮮鮑,呢下精彩只 ...
她指數667,小有年輕高指,现在玩鬼妹先,二月尾回港才找她聚餐😂👍

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-19 10:43 發表 查看引用來源
她指數667,小有年輕高指,现在玩鬼妹先,二月尾回港才找她聚餐😂👍
唔錯喎,可以試下,請pm資料

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-1-20 10:41 發表 查看引用來源

唔錯喎,可以試下,請pm資料
囡囡放假回家暫不想客打擾,年後才做大家生意

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-5 11:49 發表 查看引用來源
金泉灣水會呢件囡囡正🙈
剛上班,話因自磨打飛机多手傷, 有冇C兄近期玩過佢,重有冇69?有冇包膠?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆