上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  247.1k

我好小回應別人取囡囡或客服微信,除非你經常在这貼吹牛,否則鎖九你,一律不回🤭😂應該上開188也知道这是我缺點🤭😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-22 10:39 發表 查看引用來源
件剛上班,話因自磨打飛机多手傷, 有冇C兄近期玩過佢,重有冇69?有冇包膠?
金泉灣萌寶寶888888兩頭有冇C兄近期玩過佢

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-22 12:00 發表 查看引用來源
我好小回應別人取囡囡或客服微信,除非你經常在这貼吹牛,否則鎖九你,一律不回🤭😂應該上開188也知道这是我缺點🤭😂
呢度好多伸手黨同|PM怪。如係度有分享既,我會覆。

我以前係香討賴過野。有會員問我名稱及某KTV媽咪名,佢去埲場。我做好心話佢知,佢去到玩完話我嚟緊。靜雞雞成班走晒。我再去時,媽咪叫我找數。搞到我同媽咪啀交。所以再俾資料我會較小心。
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 文不對題 2024-1-22 23:27

回覆 1923# voking 的帖子

最後結果點?你埋單?媽咪刀有問題

引用:
原帖由 voking 於 2024-1-22 22:48 發表 查看引用來源

我以前係香討賴過野。有會員問我名稱及某KTV媽咪名,佢去埲場。我做好心話佢知,佢去到玩完話我嚟緊。靜雞雞成班走晒。我再去時,媽咪叫我找數。搞到我同媽咪啀交。所以 ...
華,咁都得

c兄你果次失策了
你唔好將你係果個場用開既名號
話比個網友知

呢件事唔關你事
係個媽咪既事
佢應該當其時
用微信或電話同你確實一下

重有
你話返個媽咪丫馬
話佢,衣家佢夾埋人,離,屈你,牙

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-22 23:27 發表 查看引用來源
華,咁都得

c兄你果次失策了
話比個網友知

呢件事唔關你事
係個媽咪既事
佢應該當其時

重有
你話返個媽咪丫馬
話佢,衣家佢夾埋人,離,屈你,牙 ...
當年,係十幾年前啦。資訊未有而家咁發達。
香討内地夜遊區好旺。常平都未收皮既時期。
係香討,大把ching PM攞料。我有出帖,後來有位ching PM我。問我該KTV 同邊個媽咪熟,可否介紹,等佢去到吾會俾人呃,有照應。我見佢係請教,所以話佢知媽咪名同我稱號,等佢上去玩得安心啲。
有心裝冇心,通常裝到。
佢去到搵咗媽咪,揀好女,飲酒,唱K。中途,媽咪問我會吾會去,佢話我晏啲到。媽咪走後,過陣間,4條友,話俾DJ聽,佢地隔離房有朋友係度,過去傾兩句。跟手,走晒。

後來,我上到去先知乜事。媽咪話入我數。我話返佢,係人話我個名就入我數,你又俾人走。關我Q事。
最後我都係吾使俾,但變咗吾想再上該場,另外搵新場。

之後,吾係常見既會員,一般吾會俾料。

引用:
原帖由 voking 於 2024-1-22 22:48 發表 查看引用來源

我以前係香討賴過野。有會員問我名稱及某KTV媽咪名,佢去埲場。我做好心話佢知,佢去到玩完話我嚟緊。靜雞雞成班走晒。我再去時,媽咪叫我找數。搞到我同媽咪啀交。所以 ...
Voking 兄其實佢在我貼經常分享,我一定會回佢所需,話明分享😂
本帖最近評分記錄
  • voking 威望 +5 我很贊同 2024-1-24 00:13

引用:
原帖由 voking 於 2024-1-23 02:45 發表 查看引用來源

當年,係十幾年前啦。資訊未有而家咁發達。
香討内地夜遊區好旺。常平都未收皮既時期。
係香討,大把ching PM攞料。我有出帖,後來有位ching PM我。問我該KTV 同邊個媽咪熟,可否介紹,等佢去到吾會俾人呃,有照應。我見佢係請 ...
現在有人面識別,冇得走,香港地什麼人也有,好心冇好報,大家都應該好好珍惜 我們是香討嘅漁業🤭😂

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-22 23:27 發表 查看引用來源
華,咁都得

c兄你果次失策了
話比個網友知

呢件事唔關你事
係個媽咪既事
佢應該當其時

重有
你話返個媽咪丫馬
話佢,衣家佢夾埋人,離,屈你,牙 ...
通常好心冇好報,特別以前國內,現在好好多了😂人同社會也需要進步👍

有冇八驚要係大6裏頭過年所以冇去深圳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆