上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  247.1k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2024-1-31 08:56 發表 查看引用來源
冇包膠了. 相熟都返晒老家.
今日中午約左老友去香格里拉後面個叫G公園等, 一齊去食順duck菜.
老友射波, 一早就約定JS, 12半去富元. 我就放下午假, 食完同另一FD去試抓龍根. ...
是不是有好多張枱露天的那間
呢間,起菜好耐的
等到你發火

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-31 16:05 發表 查看引用來源
抓龍根.抓龍根. 抓完你龍根更加勁
抓龍筋
唔通去月光城

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-31 16:16 發表 查看引用來源
抓龍筋
唔通去月光城
月光城以前鋪邪骨水會有冰火和1個中開大2次,好好玩

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-31 16:16 發表 查看引用來源
抓龍筋
唔通去月光城
月光城對面間泰式

引用:
原帖由 大口Sam 於 2024-2-1 08:32 發表 查看引用來源

月光城對面間泰式
係咪正宗抓龍筋先?上次聽嗰個YouTuber (北上)介紹,去咗佳寧娜附近民居做抓龍筋,咪又係著住睡衣按出埋火。

如果真心想抓龍筋保健,灣仔楓葉冇走雞。我諗泰國都係正宗的,但未試過。

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-2-1 13:03 發表 查看引用來源

係咪正宗抓龍筋先?上次聽嗰個YouTuber (北上)介紹,去咗佳寧娜附近民居做抓龍筋,咪又係著住睡衣按出埋火。

如果真心想抓龍筋保健,灣仔楓葉冇走雞。我諗泰國都係正宗的,但未試過。 ...
聽嗰個YouTuber (北上)介紹,好多人中伏

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-2-1 17:50 發表 查看引用來源

聽嗰個YouTuber (北上)介紹,好多人中伏
是不是 arm arm 出新貼那個

唔去旺角水會
就得lor

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-2-1 13:03 發表 查看引用來源

如果真心想抓龍筋保健,灣仔楓葉冇走雞。我諗泰國都係正宗的,但未試過。 ...
係正中. 冇出野. 不過開頭都係正骨, 最後十零分鐘先抓根.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2024-2-2 08:37 發表 查看引用來源

係正中. 冇出野. 不過開頭都係正骨, 最後十零分鐘先抓根.
抓根爽五爽有冇包膠

引用:
原帖由 emau1 於 2024-2-1 23:00 發表 查看引用來源
是不是 arm arm 出新貼那個

唔去旺角水會
就得lor
Yes,你去邊間?我暫轉口味,為國爭光玩大波鬼妹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆