上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  250.2k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 15:53 發表 查看引用來源
619人仔又被騙一個78大堂按肩帶妹話免費只比代支
第一次笨柒左、下次知道點了😵‍💫不過第一次響大堂按雀🤣
我去月荷W, 430一鐘全清, 又搓又撩, 手打升空. 仲送一大堂免小費, 但采耳要另俾小費.

回覆 121# 大口Sam 的帖子

430 穿梭机 價位了

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 13:07 發表 查看引用來源
低胸美容妹=技C,其實吾明D友比甘多小費D美容妹,芙蓉早講好亂,大堂又多人,換衣服又窄位,服務員又差,不過新舊相好在上班,什麼也有得玩所以才去,要舒服又高檔去皇庭,不過D女 高傲又扮上菜 又貴。 ...
九哥哥, 請問皇庭威送唔送大堂, 同埋可唔可以喺房瞓覺過夜??

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-27 09:08 發表 查看引用來源

我去月荷W, 430一鐘全清, 又搓又撩, 手打升空. 仲送一大堂免小費, 但采耳要另俾小費.
'呢間未去過,環境同女如何? 餓左3年,要探索大小囡囡場,大家眾力攪旺這區

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 22:23 發表 查看引用來源
正吾正看照片😂
九哥哥, 8號正, 但上去先約佢, 睇怕排到佢收工都未約倒

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 13:51 發表 查看引用來源
刚刚有新技師傳新水會傳過來最基本的服務😂
大家研究下💪👏✌️💯

课表:早班:12点到12点。时间60分钟,收费428.过水,舌尖漫游,波底漫游,海底捞月,十指弹琴,蜻蜓点水,丝袜诱惑,手推,胸推,足推, ...
請問係邊間場??

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-2-27 10:27 發表 查看引用來源

九哥哥, 8號正, 但上去先約佢, 睇怕排到佢收工都未約倒
平時大把時間你约,我冇各大水會客服,全部人際關係收料,上去一次就有客服啦~有D野要自己動手食😂上面大把女,件件都正😂

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-2-27 10:30 發表 查看引用來源

請問係邊間場??
心怡家園水會, 友誼路芙蓉大廈H1座1樓,我未去過,如伏不要怨我,係D靚技師走左去上班邀請我去,弟弟一條,深圳甘多囡囡,邊去得哂😂

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-2-27 10:19 發表 查看引用來源

九哥哥, 請問皇庭威送唔送大堂, 同埋可唔可以喺房瞓覺過夜??
好似送按腳,我吾玩大堂,玩舒服去香港正骨啦,只入房玩,貪小便宜很多時候係最貴😂大部份可在大堂睡😏

好奇一問在深圳有冇47歲大媽在邪摩場所擔任骨婆?

##該  (47歲) 女子在深水埗按摩場所擔任骨妹,與死者前家翁在數個月前認識。本月中,她以月租逾4萬元租用尖沙咀凱旋門一單位,用作窩藏碎屍死者的前夫##:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆