上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  250.1k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-27 10:44 發表 查看引用來源
心怡家園水會, 友誼路芙蓉大廈H1座1樓,我未去過,如伏不要怨我,係D靚技師走左去上班邀請我去,弟弟一條,深圳甘多囡囡,邊去得哂😂
小仙技C比我佢服務 範圍 😍课表:早班:12点到12点。时间60分钟,收费428.过水,舌尖漫游,波底漫游,海底捞月,十指弹琴,蜻蜓点水,丝袜诱惑,手推,胸推,足推, ...

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-27 14:14 發表 查看引用來源
小仙技C比我佢服務 範圍 😍课表:早班:12点到12点。时间60分钟,收费428.过水,舌尖漫游,波底漫游,海底捞月,十指弹琴,蜻蜓点水,丝袜诱惑,手推,胸推,足推, ... ...
冇 lor 冇 lor
真可惜

以前我去 chim lor wan,疫情前
jc 糖糖比我親小妹妹的

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-27 23:02 發表 查看引用來源
冇 lor 冇 lor
真可惜

以前我去 chim lor wan,疫情前
jc 糖糖比我親小妹妹的
親親小妹妹~親親小弟弟~相親相愛好多都有,不用愁😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-27 14:14 發表 查看引用來源
小仙技C比我佢服務 範圍 😍课表:早班:12点到12点。时间60分钟,收费428.过水,舌尖漫游,波底漫游,海底捞月,十指弹琴,蜻蜓点水,丝袜诱惑,手推,胸推,足推, ... ...
呢個都OK, 九哥哥真係重貨, 以後靠你多多介紹

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 15:53 發表 查看引用來源
619人仔又被騙一個78大堂按肩帶妹話免費只比代支
第一次笨柒左、下次知道點了😵‍💫不過第一次響大堂按雀🤣
估唔到芙蓉依家可以喺大堂按雀, 但正常都唔會喺大堂搞啦! 又要另外俾按雀費

芙蓉個價本身已經包入房70分鐘連埋起機, 唔洗簽小費, 大堂我通常都係做按肩同埋按腳, 唔洗俾鐘錢只需要簽小費, 另外, 亦可以喺大堂叫野飲食生果, 食餐蛋面, 飲湯都係全部免費(不過唔知依家仲有無湯飲, 因為疫情後我都仲未上), 下次你再去就要醒目啦!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-27 05:48 發表 查看引用來源

因為皇馬一姐真係好難忘,其它既真係唔記得號碼了,有時都係以前火車頭師兄介紹比我,以前我都係跟火車兄搵食😁
係呀! 以前我都成日跟火車頭師兄去搵食, 佢嘅推介真心唔錯, 唔知佢依家仲有無玩呢!

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2023-2-27 23:53 發表 查看引用來源

呢個都OK, 九哥哥真係重貨, 以後靠你多多介紹
做乜九比188网比咸网入侵左,成晚一入就轉去咸网😂
重重乜貨,以前的技C都過成三年了,佢地又老3歲🙄,真係探索完呢班也冇時間找新女試,疫情前有17歲新技C上班,不知現在邊度有,因我喜歡20-21的技c,貪佢地小玩,一刺激妹妹就會面紅红,如再大就就冇呢D歌仔唱了。

回覆 135# Y仔GARY 的帖子

大堂D人行來行去按雀
望下隔兩行、見到其他女又係咁
幾特別🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-28 12:12 發表 查看引用來源
大堂D人行來行去按雀
望下隔兩行、見到其他女又係咁
幾特別🤣
D按腳妹賺錢真係爽,隔衣衣服揸,波冇冇比人揸也有錢袋入袋,相對技C真係辛苦錢🙄

不要問我比囡囡微信,我費事煩,而且三五識七点會比你,上前台一次或者加經理微信就得,吾通食飯也要我夾落囗?🙄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆