上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  250.3k

回覆 139# 九哥哥 的帖子

放假入房睇吓點、🤣借問技C可以揀嗎?芙蓉

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-28 12:37 發表 查看引用來源
放假入房睇吓點、🤣借問技C可以揀嗎?芙蓉
媽的,上星期六你花七百也冇入房玩女?真0n99😂
當然可可以,加前台或經理微信睇女,看啱才上,又可早幾日约定,送比你呢女多 賣淨蔗吾得😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-27 10:24 發表 查看引用來源

'呢間未去過,環境同女如何? 餓左3年,要探索大小囡囡場,大家眾力攪旺這區
大堂唔大, 好似廿張凳上下. 但入房就蕩失路, 好多條巷, 走火警實燒屎. 左轉右轉都唔G行左去邊.
環境同時光差不多.

回覆 142# 九哥哥 的帖子

被508湖北令女騙了😵‍💫⋯⋯以為黑衫女就係正妓C原來入房糸令外妓C、怪不得一來又坐滿人直摸我棍氹我落叠😵‍💫令外問下
平安
那個地鐵站近?

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-28 13:14 發表 查看引用來源

大堂唔大, 好似廿張凳上下. 但入房就蕩失路, 好多條巷, 走火警實燒屎. 左轉右轉都唔G行左去邊.
環境同時光差不多.
好危险,一陣出完火救吾度度火,燒屎弟弟就就大濟😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-28 14:47 發表 查看引用來源
被508湖北令女騙了😵‍💫⋯⋯以為黑衫女就係正妓C原來入房糸令外妓C、怪不得一來又坐滿人直摸我棍氹我落叠😵‍💫令外問下
平安
那個地鐵站近? ...
地鐵鬼知边個站,我坐的士去😂508低胸黑衫呃九你新手,下次氹佢入房插九(投訴)佢報報仇,一係溝左佢插爆(投訴)佢😂你連佢西毛拔吾都一條就比七百元😂

回覆 146# 九哥哥 的帖子

房D女有冇大堂黑衫妓C咁靚?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-28 15:15 發表 查看引用來源
房D女有冇大堂黑衫妓C咁靚?
黑衫個D一個個靚,有D樣衰衰,技C當然有靚靚同吾靚,太靚就玩一次次就算,淨係比你你渣個波仔,有乜用😂冇高清冇指 扣冇飽汁邊好玩😂最好有 蛋撻,腸仔包 食💪👍👏

回覆 148# 九哥哥 的帖子

試過可以6 9互含咁正?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-28 18:28 發表 查看引用來源
試過可以6 9互含咁正?
69工號呀😂深圳冇左囗爆埸好好久係禁止犯法,我也冇去過呢D埸,淨去水會按摩👏💪👍💯
試下去酒店和上家就乜也合法🎉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆