上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  246.3k

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2023-2-4 00:38 發表 查看引用來源
到時如果7日之內去過澳門需唔需要做柒酸檢測?!
老作跛猫閪,剛老作去左八樓,屌你用假鳩

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-10 21:43 發表 查看引用來源
褲原69也488,其它地方538🙄好貴
貓哥又老作,富源無69架。

回覆 10# emau1 的帖子

苦丸《字多》破解你疑團🤓

回覆 12# 沙田樹根 的帖子

苦丸《字多》破解你疑團🤓

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-10 22:59 發表 查看引用來源
老作跛猫閪,剛老作去左八樓,屌你用假鳩
你上8樓行下先講啦。

大話精

回覆 15# voking 的帖子

好久冇上,一上看見西九舊照,好煩~

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-3 20:35 發表 查看引用來源
舊戰友三年才通關後去咗邊,會唔會再戰深圳,我下星期約了三年前囡囡在深圳吃飯🤣😂大家有什麼打算
唔好話大陸,呢幾年連呢個 forum都好少上嚟........
而家連YJ都加到4舊幾人仔,折番滿紙成5舊水港纸,來回深圳時間加車錢,至得一個鐘航程,計落仲貴過香港,上面除咗地方大D可以hea吓,已經接近冇哂優勢,加上幾年冇上已經習慣咗,相熟技師已經鳥獸散,除非好得閒想消磨時間,否則唔會特登上去了,以後嚟呢度睇吓九兄報告就算嘞!😁

五百幾港紙唔算貴吖,2017年上去都三百幾人仔,玩法唔唔同,女女質素我遇过既好過香港好多,仲記得新都都係二尾三頭,仲有十送一,送左兩次比我,個個禮拜去左幾年,女女都係玩幾個,記得14年去間細埸都係百到尾,試過突然話做特價百頭搞掂,比我試左件廿歲樣靚身形靚白滑,服務又超好,個個星期找佢,囗爆埸但佢唔吹,熟左車住射,玩左成年出去少左佢幾次當然另收費,好似自己條女咁,在港边可以咁既,期待再上去睇下仲遇唔遇到呢D好野,
引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-12 08:43 發表 查看引用來源

唔好話大陸,呢幾年連呢個 forum都好少上嚟........
而家連YJ都加到4舊幾人仔,折番滿紙成5舊水港纸,來回深圳時間加車錢,至得一個鐘航程,計落仲貴過香港,上面除咗地方大D可以hea吓,已經接近冇哂優勢,加上幾年冇上已經習慣咗,相 ...

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-12 08:43 發表 查看引用來源

而家連YJ都加到4舊幾人仔,折番滿紙成5舊水港纸,來回深圳時間加車錢,至得一個鐘航程,計落仲貴過香港,上面除咗地方大D可以hea吓,已經接近冇哂優勢,加上幾年冇上已經習慣咗,相 ...
而家上面機場都四百幾起跳。
KTV 短聚最少都千二三。貴啲既,兩千起跳。

回覆 17# 陳十二 的帖子

陳十二兄好久不見,最重要大家健康,三年才開關大家一定要去朝下聖,金錢身外物,開心就可以,香港貴同又係大六妹多,什麼也好,一次半次開心就足夠

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆