上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  240.4k

回覆 30# emau1 的帖子

疫情前不是囗爆埸也可以開大和玩69, 不用想太復雜,现今如果你不是她舊相好,好多第一次褲頭也吾肯除,又借囗大姨妈。希望這里冇版主大家自律,小D爭吵,多点分享,謝😜

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-19 05:11 發表 查看引用來源
疫情前不是囗爆埸也可以開大和玩69, 不用想太復雜,现今如果你不是她舊相好,好多第一次褲頭也吾肯除,又借囗大姨妈。希望這里冇版主大家自律,小D爭吵,多点分享,謝😜 ...
相熟技師已經冇喺深圳,如果連全高清都冇真係好冇癮!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-19 05:11 發表 查看引用來源
疫情前不是囗爆埸也可以開大和玩69, 不用想太復雜,现今如果你不是她舊相好,好多第一次褲頭也吾肯除,又借囗大姨妈。希望這里冇版主大家自律,小D爭吵,多点分享,謝😜 ...
個個都自律,係隻chauchow77 洗版,偷圖,老作,同係其他ching帖内搞事。如果吾係,我都吾會理佢。
我都想有個地方大家可以通下消息。

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-19 22:34 發表 查看引用來源

個個都自律,係隻chauchow77 洗版,偷圖,老作,同係其他ching帖内搞事。如果吾係,我都吾會理佢。
我都想有個地方大家可以通下消息。
自己老作,俾我踢爆,正大話精,無地自容,就週圍話人大話精,正大話老作跛猫閪分身viking

回覆 34# 西九理性的羊羊 的帖子

西九理師兄,一人小一句,分享係好事,不過你D大媽圖片就小D出,看左也要洗眼,整也比D年輕貌美圖,為大家同自己著想,玩完呢次好,這里大家會員己經係孤兒,大家和平分享一下好事來,嘈乜,大家也為细佬著想,同一目標👍💪

回覆 33# voking 的帖子

大家分享一下好事,今日又收消息以前D女又回深圳,24歲不太老😂好彩呢件冇收左,否則疫情下点算😂白養又吾抵😂

回覆 32# 陳十二 的帖子

陳兄記得你疫情前係富源常客,现在有冇去?你再去多幾次實有高清,疫情前差点收起21歲條女她今日話返去英豪上班,大家可以多D去幫助下她,因疫情個個經濟差,呢件好野來,三年後應該不太走樣吧,前英豪紅牌👍話時話玩今重有沒18年齡上班?我就有幾個舊相好還在深圳工作,不知道她們好事定我好😅

回覆 34# 西九理性的羊羊 的帖子

一人小一句,難得疫情三年再戰江湖,你洗少D辦,出多D報告,这里人己小,再嘈真係大家怕煩不出现~

回覆 33# voking 的帖子

Voking兄最近有冇再戰深圳?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-21 02:05 發表 查看引用來源
陳兄記得你疫情前係富源常客,现在有冇去?你再去多幾次實有高清,疫情前差点收起21歲條女她今日話返去英豪上班,大家可以多D去幫助下她,因疫情個個經濟差,呢件好野來,三年後應該不太走樣吧,前英豪紅牌👍話時話玩今重有沒18年齡 ...
請問師兄有沒有工號提供☺️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆