上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  250.8k

講開富源,有冇人知以前大波乃西皇后寶寶去左边?退左休?呢度好多師兄乃過佢香西😂💪💯

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-3 22:25 發表 查看引用來源
我打算睇定d先應該3月中先上去
等d按摩場開返曬先
睇下上去的港人,會唔會中新冠先

我的舊相好
已在微信相約好,等我上去
but 唔知去邊度做好呢
唔知d酒店係米查得好嚴呢 ...
忘記回你,但又忘記那個貼😂甘好香港溝條女,好多師兄包括我,有老虎在香港也上去😂 正所謂唔去唔舒服 唔玩唔知身體好😁💯

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-23 01:48 發表 查看引用來源

而家叫柏美。從前叫桃園。
近排多咗靚女返工。機場。價一般。可一試。
條女比左佢女相冊我看,又冇甘高質?💯👏話
T👉 极品👉171 👉36C🍵 👉
看過D女又 執得好正,實情係冇人知😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-23 14:05 發表 查看引用來源
條女比左佢女相冊我看,又冇甘高質?💯👏話
T👉 极品👉171 👉36C🍵 👉
看過D女又 執得好正,實情係冇人知😁
吾好意思攪錯左不是《小姐姐》係『空姐兒』前富源266技c,問緊佢乜水會,再報告😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-22 08:38 發表 查看引用來源
好的😁大家以後去個窗吸昅有冇勾解答大家疑團💪有冇現在骨埸房師兄可以證實一下😁🙏
東方园第一次採耳妹,佢話要77,即係7舊加7個钟,第二次鬆腿妹話要66,全部未包房钱。

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-23 14:17 發表 查看引用來源

東方园第一次採耳妹,佢話要77,即係7舊加7個钟,第二次鬆腿妹話要66,全部未包房钱。
太貴了⋯⋯質素如何?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-22 23:15 發表 查看引用來源

太貴了⋯⋯質素如何?
唔喺A货,佢敢要77,66.....

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-23 14:17 發表 查看引用來源

淨丟一次一定吾扺,捉九佢出去,陪食~陪飲~陪唱~陪玩~十足自己條女,重要陪泡泡浴幫我沖涼,再玩天光才值,最重要學冠希哥拍片自娛就值,我買全中就係甘玩😂佢一Q鑲左金咩?😂

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-23 15:27 發表 查看引用來源

唔喺A货,佢敢要77,66.....
太多師兄寵壞佢,米又係雞😂一九樣扮上菜😁💪

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-23 17:14 發表 查看引用來源
淨丟一次一定吾扺,捉九佢出去,陪食~陪飲~陪唱~陪玩~十足自己條女,重要陪泡泡浴幫我沖涼,再玩天光才值,最重要學冠希哥拍片自娛就值,我買全中就係甘玩😂佢一Q鑲左金咩?😂 ...
共使幾多一晚?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆