上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  250.8k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-23 18:35 發表 查看引用來源

共使幾多一晚?
我知好多師兄也是甘樣玩,我學的大師兄姐,不是一晚😂是連續二晚同一情趣房泡泡浴缸😁只係不同囡囡而己,千金散盡還復來,全部費用平過現在去澳門高檔桑拿,因囡囡不用另外付錢😁😂所以D洗耳妹一Q甘貴還在桑拿房邊好玩😁😂重鑲金🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-23 08:45 發表 查看引用來源
條女叫A姐姐,又冇師兄玩過佢,見佢朋友圈好似不錯, 甘舊大廈怕佢有酸宿味😂Voking Ching近來去邊度梳呼😂💪先謝你😁😇🙌
謝謝九哥哥同我打個招呼。
近排去珠海,有高清69。但要有熟人帶,否則去到乜都冇。
其次就係去合泰熙琳酒店。
柏美就有去過兩次,可以再去。但柏美呢兩日冇上載JC照片,所以有點介心打風。

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-23 23:05 發表 查看引用來源

謝謝九哥哥同我打個招呼。
近排去珠海,有高清69。但要有熟人帶,否則去到乜都冇。
其次就係去合泰熙琳酒店。
柏美就有去過兩次,可以再去。但柏美呢兩日冇上載JC照片,所以有點介心打風。 ...
珠海冇玩過按摩,以前去也帶香港女友去澳門~珠海玩下食下,冇得作反😂
柏美太老大廈,應該係好易中打風,還是去D四十樓酒店安全,八部電梯得二部上到去,等餐死才遊 lift 河,不過非常安全好誇張😂除非公安假扮客人😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-24 00:18 發表 查看引用來源

珠海冇玩過按摩,以前去也帶香港女友去澳門~珠海玩下食下,冇得作反😂
柏美太老大廈,應該係好易中打風,還是去D四十樓酒店安全,八部電梯得二部上到去,等餐死才遊 lift 河,不過非常安全好誇張😂除非公安假扮客人😁 ...
40F,黃停v?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-23 01:14 發表 查看引用來源
淨丟一次一定吾扺,捉九佢出去,陪食~陪飲~陪唱~陪玩~十足自己條女,重要陪泡泡浴幫我沖涼,再玩天光才值,最重要學冠希哥拍片自娛就值,我買全中就係甘玩😂佢一Q鑲左金咩?😂 ...
你唔知米貴,77,66是劏蛇,開大要3000起,出街做。

镶金見人見智,好多人落club斋飲酒一晚使幾仟,不知幾开心,股票有人赚一萬话好多,有人赚100万話好少。

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-3-24 13:21 發表 查看引用來源
40F,黃停v?
叻豬豬😂

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-24 13:47 發表 查看引用來源

你唔知米貴,77,66是劏蛇,開大要3000起,出街做。

镶金見人見智,好多人落club斋飲酒一晚使幾仟,不知幾开心,股票有人赚一萬话好多,有人赚100万話好少。 ...
我怎麼可能不知,平就平玩,貴有貴玩,當事人覺得值開心就好,我我們只是吹下女,九吹下貴,錢賺來駛,又帶不入土😁😂

明天最後一戰後返英國陪家人過復活節💪👍💯

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-24 19:43 發表 查看引用來源
咁樣,聽日去邊間玩呢

睇泥
如果芙蓉400
有高清有服務有得親小妹妹
咁芙蓉就抵玩過 chim lor wan

過完復活節
應該四月尾了

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-24 19:43 發表 查看引用來源
英國有冇邪骨或者按腳呢啲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆