上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  247.2k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-27 10:03 發表 查看引用來源

有$就係任性
我永遠吾可以😌
人一世勿一世,玩過就算😁現在不會甘狂妄了😀👍

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-27 10:03 發表 查看引用來源

有$就係任性
我永遠吾可以😌
金也空,銀也空,死後何曾在手中.千金散盡還復來.所以有多餘錢時就要玩得開心.情願玩少一兩次,也要大玩一次.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-27 20:21 發表 查看引用來源

金也空,銀也空,死後何曾在手中.千金散盡還復來.所以有多餘錢時就要玩得開心.情願玩少一兩次,也要大玩一次.
所以有錢冇錢,正經女生~處女~淫亂女生~人妻~二奶也要玩玩, 三妻四妾夫復何求~以上未玩過点算美滿人生👍💪😏起碼老了也可回憶自己英雄傳奇😀😆👀🤫

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-27 22:13 發表 查看引用來源
所以有錢冇錢,正經女生~處女~淫亂女生~人妻~二奶也要玩玩, 三妻四妾夫復何求~以上未玩過点算美滿人生👍💪😏起碼老了也可回憶自己英雄傳奇😀😆👀🤫 ...
九哥哥,以上,人妻/二奶(出嚟做嘅)就玩過。免費既就未試過。同時間兩個女朋友,但仲會偷時間去叫雞,都試過。
暫時,扑過既女,大大話話都有一千。

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-28 02:43 發表 查看引用來源

九哥哥,以上,人妻/二奶(出嚟做嘅)就玩過。免費既就未試過。同時間兩個女朋友,但仲會偷時間去叫雞,都試過。
暫時,扑過既女,大大話話都有一千。 ...
VOKING兄兄我叻你小小,人妻~二奶香港全免費,在香港玩全良家婦多免費,吃晚餐吾計,有D佢請添,最攪笑朋友著我舊鞋😂近幾年才玩國內,反而國內女子看金錢重一些,二奶自己有過3件,135日大,246日小,其實声音二邊走,齊人之福其實好辛苦,玩二奶差点攪到抽離不了,
都不旺此生😁😂😅處女讀大學時食得最多,現在處難求😀🤣讀書時候同時間好多女朋友一齊😂😁

[quote]原帖由 voking 於 2023-3-28 02:43 發表 查看引用來源

處女係男人 必須要試過否則遺憾終😂😁💪👍身

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-28 09:29 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 voking 於 2023-3-28 02:43 發表 查看引用來源

暫時 ...
嘩、利害、我只食過一個澳門C 9免費的、吾靚、約35以上、響大家樂識
吹過兩次水、就上到
帶我去過佢屋企釣西吾識死字點寫當時我(老公珠海包二奶)

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-28 11:31 發表 查看引用來源

嘩、利害、我只食過一個澳門C 9免費的、吾靚、約35以上、響大家樂識
吹過兩次水、就上到
帶我去過佢屋企釣西(老公珠海包二奶)
https://upload.cc/i1/2023/03/28/icmHOB.pn ...
勁👍我其中一件人妻在澳門賭場溝,27歲大六嫁來香港,九痕就約佢上百佳開炮,或上深圳玩一天👍😁百佳開炮好正,隔音好差,週圍囡囡呻吟声,好刺激,百佳以前係我网上約囡囡開炮地方,泊車在門前~勝在方便,玩完開benz跑車送佢走 😁😂有時玩玩下車震,以前网上好多 女仔溝, 重好有學問添,有拍過下散拖,现在网上交友多怨婦或騙人🤫

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-28 12:01 發表 查看引用來源
勁👍我其中一件人妻在澳門賭場溝,27歲大六嫁來香港,九痕就約佢上百佳開炮,或上深圳玩一天👍😁百佳開炮好正,隔音好差,週圍囡囡呻吟声,好刺激,百佳以前係我网上約囡囡開炮地方,勝在方便,玩完開benz跑車送佢走 😁😂以前网上好多  ...
富貴人士
溝女易上手

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-28 12:10 發表 查看引用來源

富貴人士
溝女易上手
這裏好多師兄係老司機,玩女娶聖手,大家各有淫亂故事,我是新手😂🤫,大家玩得開心一些💪👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆